علی کریمی، نماینده وزارت آموزش و پرورش در این بخش در بیستوششمین نمایشگاه بینالمللی قرآن در گفتوگو با خبرنگار ایکنا، اظهار کرد: بخش آموزش و پرورش با حدود 16 غرفه برنامهها و فعالیتهای خود را در این دوره از نمایشگاه قرآن به نمایش گذاشته است.
رئیس اداره قرآن، عترت و نماز شهرستانهای استان تهران با اشاره به رویکردهای فعالیتهای به نمایش گذاشته شده، تصریح کرد: سعی بر این بود که شیوههای نوین آموزش قرآن ارائه شود و همینطور در آن به معرفی استعدادها و ظرفیتهای قرآنی من جمله دانشآموزان و فرهنگیان در عرصه قرآنی پرداخته شود.
وی با اشاره به غرفههای این بخش عنوان کرد: فرشتگان زمینی(مربوط به کودکان استثنایی)، قصهگویی قرآنی، کتابت، نور باران(حفظ موضوعی قرآن کریم)، با نخبگان قرآنی، جامعه تعلیمات اسلامی در دو بخش دختران و پسران، تعمیق فرهنگ اقامه نماز، کتب قرآن، عترت و نماز(انتشارات منادی تربیت)، مصباحالهدی(امامشناسی)، معرفی مدارس معارف اسلامی از جمله این غرفهها است.
کریمی اظهار کرد: غرفه سمپاد(استعدادهای درخشان)، خبرگزاری پانا، نشریه تربیت قرآنی، دارالقرآنهای آموزش و پرورش، فعالیتهای قرآنی عشایر، دبیرخانه مسابقه بینالمللی قرآن دانشآموزی، ختم قرآن(تلاوت گلبرگی از گلستان وحی) از دیگر غرفههایی است که در این بخش فعال است.
نماینده وزارت آموزش و پرورش درخصوص وجه تمایز این بخش نسبت به سال گذشته، اظهار کرد: حضور حداکثری دانشآموزان در بخش و رویکرد فعالیتمحور و آموزش پویای قرآنی از جمله تفاوتهای بخش آموزش و پرورش در بیست و ششمین دوره نمایشگاه قرآن با سال گذشته است.
یادآور میشود، بیست و ششمین دوره نمایشگاه بینالمللی قرآن تا ۱۴ خردادماه و از ساعت ۱۷ تا ۲۴ در مصلی امام خمینی(ره) در حال برپایی است.
انتهای پیام