صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۱۸۹۴۷
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۳
سلیمی:

گروه ادب ــ خادم‌القرآن عباس سلیمی با بیان نظرات خود درباره برپایی بیست و ششمین دوره نمایشگاه قرآن،‌ پیشنهاد کرد: می‌توان زمینه حضور و معرفی پیام‌های قرآن به پیروان دیگر ادیان آسمانی در دوره بعد این رویداد معنوی را فراهم کرد.

عباس سلیمی، معاون فرهنگی و امور بین‌الملل آستان حضرت عبدالعظیم(ع) در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا عنوان کرد: نمایشگاه قرآن،‌ سند هویت و افتخارات قرآنی یک ملت بزرگ و 80 میلیون نفری است. این نمایشگاه براساس فعالیت‌ها و اقداماتی که انجام شده است،‌ به صورت قابل قبول و متنوع در بخش‌های گوناگون تشکیل شده است.

وی در ادامه این مطلب گفت: این نمایشگاه از همان لحظات اول مورد استقبال مردم ولایتمدار و قرآن‌باور قرار گرفت. ما باید باور کنیم که نمایشگاه قرآن باید در اوج قله فعالیت‌های فرهنگی کشور قرار داشته باشد و برای تحقق این مطلب، تمام سازمان‌های فرهنگی و قرآنی در وهله اول و تمام تشکیلات کشور در وهله دوم باید به تمام معنی پیشتیبان این حرکت باشند و در این امر مشارکت کنند.

سلیمی با اشاره به اینکه نباید برخی از مسائل ناشی از اختلاف دیدگاه سبب شود که از رونق این نمایشگاه کاسته شود،‌ افزود: امیدوارم بعد از پایان این نمایشگاه، حتماً جلسه نقد، بررسی و ارزیابی فعالیت‌های انجام شده برگزار شود و افراد نقطه نظرات خود را بگویند.

وی تاکید کرد: باید تلاش کنیم که در آستانه چهلمین سال پیروزی انقلاب، همه نقاط قوت و ضعف 26 دوره برپایی این رویداد معنوی را شناسایی کنیم تا بتوانیم در جلسات آینده ستاد بیست و هفتمین دوره نمایشگاه قرآن، یک نمایشگاه درخور قرآن و شأن نظام اسلامی و ملتی که بیش از 225 هزار شهید قرآنی را تقدیم انقلاب کرده است برگزار کرده و زمینه مشارکت سایر فعالان قرآنی در سایر کشورهای اسلامی و حتی کشورهای غیر اسلامی را فراهم کنیم.

این خادم‌القرآن پیشنهاد کرد: می‌توان در برپایی دوره بعد این نمایشگاه،‌ به گونه‌ای برنامه‌ریزی کرد که از پیروان حضرت عیسی(ع)، موسی(ع) و سایر ادیان آسمانی و توحیدی دعوت کنیم و به معرفی قرآن به آنها بپردازیم و پیام‌هایی که این کتاب آسمانی برای جهانیان دارد را بیان کنیم.

وی افزود: باید توجه داشته باشیم که خطاب‌های قرآن کریم فقط برای مسلمانان و با عنوان «یا ایها المسلمون» نیست،‌ بلکه به نوع بشر و بنی‌آدم نیز اختصاص دارد که گفته شده است «یا ایها الانسان» و حتی خداوند برای کفار و اهل کتاب نیز پیام دارد.

سلیمی در پایان بیان کرد: می‌توان بخشی از نمایشگاه سال آینده را براین اساس برپا کرد که خطاب‌های قرآنی و مخاطبان مختلف قرآن در سراسر جهان را در آن احصاء کرد تا پیام‌های خداوند را در آن به گوش این گروه از افراد برسانیم.

انتهای پیام