صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۱۹۶۱۲
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۷

گروه ادب ــ کتاب «با حسین(ع) تا مهدی(عج)» به قلم سیدمجتبی حسینی از سوی انتشارات نیستان به چاپ هفتم رسید.

به گزارش ایکنا؛ کتاب «با حسین(ع) تا مهدی(عج)» اثری از سیدمجتبی حسینی است که نشر نیستان آن را به چاپ هفتم رسانده است. یکی از مواردی که در این کتاب مورد توجه و بررسی قرار گرفته است،‌ تحلیل حرکت ائمه(ع) به صورت عمومی و حرکت امام حسین(ع) به صورت خصوصی است که از پیچیدگی‌ها و رموز خاص خود برخوردار است و برای هر شخصی به سادگی قابل دسترسی نیست.

در مقدمه این کتاب آمده است: «درباره حرکت سیدالشهدا(ع) تحلیل‌های گوناگونی ارائه شده است که بین هر یک از تحلیل‌ها با تمام اتفاقات و اظهارات آن حضرت همپوشانی کامل وجود ندارد و هر یک از تحلیل‌ها حاوی نقض‌ها و نقص‌های غیرقابل اغماض است. شاید زمینه پیدایش و تقویت هر یک از دیدگاه‌ها ملاحظه نقاط نقص و نقض رویکرد دیگر بوده است. در این رابطه کتاب حاضر رویکرد جدیدی را مطرح کرده است.»

در رویکرد مطرح شده در این کتاب،‌ امام حسین(ع) تنها به عنوان یک رهبر غیرتمند و یا اصولگرا و ... دیده نشده است،‌ بلکه امام معصومی است که اراده‌ای جز مشیت خدا ندارد؛ خدایی که همه پیامبران و ائمه(ع) را مامور حرکتی غیر عبث و فرجام‌مند کرده است.

این کتاب به بهای 3000 تومان، در 61 صفحه و 2200 نسخه منتشر شده است.

انتهای پیام