صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۲۰۷۱۶
تاریخ انتشار : ۱۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۴۶

کانون خبرنگاران نبأ ــ جانشین رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از تمهیدات پلیس در مسیر‌های ۱۰ گانه راهپیمایی روز جهانی قدس خبر داد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، سرهنگ عابدی، جانشین رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با اعلام این خبر گفت: پلیس راهنمایی و رانندگی از ساعت ۲۴:۰۰ روز پنج شنبه در طول خیابان‌های آزادی، انقلاب و مسیرهای اصلی راهپیمایی روز جهانی قدس اقدام به پاکسازی خودروهای پارک شده می‌کند و نباید در این مسیرها هیچ وسیله نقلیه‌ای پارک شود.

جانشین رئیس پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: تردد وسائل نقلیه به ویژه موتورسیکلت‌ها در طول مسیر راهپیمایی ممنوع است.

وی افزود: شهروندان برای حضور در راهپیمایی حتما از وسائل نقلیه عمومی به ویژه مترو استفاده کنند. زیرا در مسیر راهپیمایی مکانی برای پارک خودرو در نظر گرفته نشده است.
فرهاد زمانی

انتهای پیام