صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۲۱۹۲۸
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۵
منبر‌های یک دقیقه‌ای؛

گروه جامعه ــ راستگویی و امانت‌داری از علامات دین‌داری ا‌ست؛ داشتن ریش و محاسن نشانه‌دینداری نیست انسان دیندار کسی است که دروغ نمی‌گوید و امانات مردم را به سلامت به آنان باز پس می‌دهد.

 
به گزارش ایکنا؛ گاهی برخی بیان می‌کنند ما تصمیم به ترک گناه گرفتیم، اما نمی‌شود و مجدد به سراغ گناه می‌رویم، جواب آن‌ها این است که تصمیم باید با تکیه به خداوند باشد در غیر این صورت بی نتیجه خواهد بود بنابراین منشا بسیاری از شکست‌ها این است که انسان می‌خواهد بدون کمک خواستن از خداوند به نتیجه برسد.

راستگویی و امانت‌داری از علامات دین‌داری ا‌ست؛ انسان نباید دین، مال و آبرویش را به کسی که به او اطمینان ندارد، بسپارد. داشتن ریش و محاسن نشانه‌دینداری نیست انسان دیندار کسی است که دروغ نمی‌گوید و امانات مردم را به سلامت به آنان باز پس می‌دهد. برای مثال نگاه داشتن و بیان نکردن سخن خصوصی دیگران امانتداری است، متاسفانه امروز دروغ در جامعه بسیار ارزان شده است درحالی که دروغ از گناهان کبیره به شمار می‌رود.

خداوند توبه کنندگان را دوست می‌دارد و می‌فرماید: کسانی که بسیار توبه می‌کنند را من دوست دارم؛ توبه کنندگان مورد رحمت خداوند قرار می‌گیرند. طبق صریح روایات؛ انسان به هر میزان ایمانش بیشتر شود و دوستار اهل بیت (ع) باشد به خانواده‌اش بیشتر علاقمند می‌شود. امیرمومنان علی (ع) فرمودند: با خانواده خود مدارا کنید؛ انسان باید اهل گذشت باشد. زوجین باید با یکدیگر خوب رفتار کنند و هنگام اختلافات بر اساس معروف عمل کنند نه اینکه با کوچکترین اختلاف سریع به طلاق روی بیاورند.

«آیت‌الله علی جاودان- خرداد ۹۷»
انتهای پیام