صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۲۳۵۰۶
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۸

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد ـ اسامی برگزیدگان مسابقه کتاب‌خوانی «راه روشنایی» شهرستان دورود اعلام شد.

هادی بوالحسنی باغجمالی، مدیرعامل مؤسسه فرهنگی قرآنی خورشید آل‌یاسین دورود در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا، ضمن بیان این مطلب گفت: مسابقه کتاب‌خوانی راه روشنایی، به همت این مؤسسه طی ایام فاطمیه برگزار شد.
وی ادامه داد: طی مراسم جشنی که روز گذشته، 27 خردادماه برگزار شد از برگزیدگان این مسابقه با عنوان آرش بولحسنی، نرگس و زینب لشنی با اهدای هدایا تجلیل به عمل آمد.
بوالحسنی باغجمالی با اشاره به محتوای این کتاب، عنوان کرد: کتاب فوق در راستای دوری از دشمنان اهل‌ بیت(ع) و بیزای از دشمنان اهل‌ بیت(ع) نوشته مهدی خدامیان آرانی است که در آن به بیان اهمیت تبری و پاسخ به سؤالات درباره این موضوع پرداخته است.
یادآور می‌شود، مؤسسه فرهنگی قرآنی خورشید آل‌یاسین در لرستان، شهرستان دورود، خیابان صفا، میدان سعدی، گلستان ۲۲ قرار دارد.
انتهای پیام