صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۲۳۷۳۱
تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۵

گروه مسابقات ــ علی اصغر شعاعی، قاری بین‌المللی کشورمان در یازدهمین دوره مسابقه تلویزیونی إِنَّ لِلْمُتَّقِينَ مَفَازًا موفق به کسب رتبه اول شد.

به گزارش خبرنگار ایکنا؛ علی‌اصغر شعاعی، قاری بین‌المللی کشورمان در یازدهمین دوره مسابقه تلویزیونی «إِنَّ لِلْمُتَّقِينَ مَفَازًا» که ماه رمضان امسال از شبکه جهانی الکوثر برگزار شد، موفق به کسب رتبه برتر شد.
در فراخوان اولیه این مسابقه 450 شرکت‌کننده از ۵۰ کشور دنیا اعلام آمادگی کردند و پس از گزینش ۱۱۳ شرکت‌کننده از ۲۰ کشور در ایام ماه مبارک رمضان به رقابت پرداختند که اغلب آنها جزء قاریان خوب جهان اسلام بودند.

در مرحله مقدماتی ۱۱۳ نفر طی ۲۴ شب به رقابت با یکدیگر پرداختند و مجموعاً ۲۴ نفر به مرحله نیمه نهایی راه یافتند، پس از آن نیز پنج نفر برتر به مرحله نهایی رسیدند که در نهایت رتبه اول به نماینده کشورمان رسید.
در ادامه، فایل صوتی تلاوت علی‌اصغر شعاعی، نماینده ایران در این مسابقات و دارنده رتبه اول این رقابت‌ها بارگذاری شده است.

انتهای پیام