صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۲۵۶۵۴
تاریخ انتشار : ۰۵ تير ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۷

گروه ادب ــ مدیر کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد مرکزی اربعین از برگزاری مراسم اختتامیه سوگواره «عبرات» همزمان با شهریورماه جاری خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین احمدی،‌ مدیر کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد مرکزی اربعین در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا؛ از ارسال 3280 اثر در بخش داخلی به دبیرخانه سوگواره عبرات خبر داد و گفت: بیشترین آثار به بخش عکس، شعر و ادب اختصاص داشته است.

مدیر آموزش معاونت فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری با بیان این مطلب افزود: محورهای این سوگواره شامل داستان، سفرنامه، نقاشی،‌ فیلم کوتاه،‌ مستند،‌ خوشنویسی، تصویرسازی، آثار رادیویی و نماهنگ تصویری و صوتی بوده است که شرکت‌کنندگان آثار خود را با موضوع اربعین به این رویداد فرهنگی ارسال کرده‌اند.

حجت‌الاسلام احمدی همچنین تاکید کرد: داوری آثار انجام شده است و اختتامیه این جشنواره همزمان با نیمه دوم شهریورماه در تهران برگزار می‌شود. تعداد آثار ارسال در بخش بین‌الملل نیز بیش از 1400 اثر بوده است.

وی ادامه داد: در بخش بین‌الملل محورهای رادیو و نماهنگ وجود نداشته است و بخش مقالات و نشریات به ازای آنها افزوده شد. با توجه به تعداد آثار ارسال شده،‌ با رشد 25 درصدی روبرو بودیم.

حجت‌الاسلام احمدی همچنین درباره تعداد برگزیدگان عنوان کرد: تعداد برگزیدگان بنا به رشته‌های مختلف متفاوت است، در عین حال در هر رشته سه نفر به عنوان برگزیده معرفی خواهند شد و از شایستگان تقدیر نیز تجلیل می‌شود.

انتهای پیام