صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۲۷۶۹۳
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۳
رئیس سازمان اوقاف:

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: موقوفات قرآنی در سطح کشور کم است، اما به برکت جمهوری اسلامی امروز به قرآن توجه شده در حالی که پیش از پیروزی انقلاب اسلامی توجهی به آموزش قرآن نبود.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه، حجت‌الاسلام والمسلمین علی محمدی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه روز چهارشنبه 13 تیرماه در مراسم رونمایی از موقوفه مشارکتی ساخت دانشکده تربیت مدرس قرآن مشهد، گفت: مقصد جمهوری اسلامی تحقق معارف و فرهنگ قرآنی در جامعه است و حضور حافظان، دانشجویان و دانشگاه‌های قرآنی فعال نشانه توجه جمهوری اسلامی به قرآن است.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، افزود: برخی فکر می‌کنند وقف، مختص متمکنین و ثروتمندان است، اما در اسلام اینگونه نبوده زیرا در طول تاریخ اسلام وقف‌هایی برای همه اقشار مومنین به چشم می‌خورد.
وی افزود: در عصر حاضر نیز وقف مشارکتی و جمعی به منظور بهره‌مندی همه اقشار از ثواب وقف به لحاظ حقوقی در مجلس شورای اسلامی تصویب شد و هم اینک هرکس به اندازه تمکن مالی خود می‌تواند در این سنت حسنه مشارکت کند.
محمدی ادامه داد: وقف مشارکتی فاطمی در مشهد و ساخت مراکز درمانی وقفی با مشارکت افراد متعدد در مراکز برخی از استان‌های کشور اجرا شده و برخی نیز مانند یک پروژه 500 میلیارد تومانی در شیراز در حال انجام است. ‌
وی به اشکال متعدد موقوفات اشاره و بیان کرد: وقف مصداق کامل صدقات جاریه است که بعد از فوت واقف از ثمرات معنوی آن بهره می‌برد که خوشبختانه در کشور موقوفات قابل توجهی داریم.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: در مشهد موقوفه مسجد گوهرشاد حدود 700 سال برای خانمی که واقفش بوده خیرات داشته و حتی در کشور موقوفات هزار و 200 ساله‌ای داریم که در طی این سال‌ها ثمرات فراوان برای واقف آن داشته است.
حجت‌الاسلام غلامرضا زارع مهرجردی، رئیس دانشکده تربیت مدرس قرآن مشهد نیز در این مراسم گفت: این دانشکده سال 1380 تاسیس شد و تاکنون 602 دانش آموخته در چهار رشته تفسیر، علوم قرآن، معارف قرآن و علوم قرآن و حدیث در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد داشته است.
زارع مهرجردی افزود: 10 عضو هیات علمی و 147 استاد مدعو با این دانشکده همکاری دارند. 435 دانشجو در این دانشکده در حال تحصیل هستند، اما مکان تحصیلی، آموزشی و خوابگاهی آن استیجاری بوده که در شأن مشهد به عنوان پایتخت معنوی ایران اسلامی نیست.
وی ادامه داد: 4.2 هکتار زمین سال 1392 در قالب 28 هزار مترمربع بنا با مساعدت مسئولان اجرایی خراسان رضوی به دانشکده تربیت مدرس قرآن واگذار شد و تاکنون اسکلت بتنی به مساحت پنج هزار و 500 متر مربع برای ساخت مجموعه آموزشی برپا شده است.
رئیس دانشکده تربیت مدرس قرآن گفت: برای تکمیل ساخت این مجموعه 350 میلیارد ریال در قالب 700 هزار سهم 500 هزار یالی به صورت وقف مشارکتی در نظر گرفته شده و امید است با حمایت مسئولان و خیرین این بنا تا سال 1398 مورد استفاده دانشجویان قرار گیرد.

انتهای پیام