صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۲۸۱۰۲
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۳۹۷ - ۰۸:۰۹

گروه سیاست و اقتصاد ـ امام جمعه موقت یاسوج گفت: تبلیغات منفی دشمنان علیه ایران، نظام و انقلاب از طریق رسانه‌ها، ماهواره، فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی هرگز تمام شدنی نیست.

به گزارش ایکنا از کهگیلویه و بویراحمد، به نقل از ایرنا، حجت‌الاسلام سیدعلی صالح موسوی اعظم، امام جمعه موقت یاسوج روز گذشته، 15 تیرماه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته یاسوج، اظهار داشت: یکی از اهداف مهم دشمنان از این اقدام انحراف نسل جوان کشور است که به لطف الهی با شکست مواجه خواهد شد.
وی با اشاره به اهمیت مالیات و ضرورت پرداخت آن توسط مردم، افزود: چنین اقدامی سبب اجرای بهتر امور و رفع بخش عمده ای از مسائل و مشکلات جامعه در زمینه‌های مختلف می‌شود.
امام جمعه موقت یاسوج اهمیت حج به عنوان بزرگترین کنگره اجتماع مسلمانان جهان را یادآور شد و بیان کرد: اعزام زائران از سراسر کشور به زیارت بیت الله الحرام پاسخی مناسب به افراد محدودی است که گاهی اوقات سوء تعبیرهایی در مورد این عبادت مهم دارند.
حجت‌الاسلام موسوی‌اعظم با اشاره به 25 شوال سالروز شهادت امام جعفرصادق (ع)، عنوان کرد: ششمین امام شیعیان در زمان حیات پربرکت خود نقش برجسته و انکارناپذیری در تبلیغ دین مبین اسلام، تبیین احکام الهی و ترویج معارف دینی ایفا کرد و یکی از برنامه‌های ایشان در این زمینه نیز تربیت شاگردان متعدد بود.
وی ابراز داشت: یکی از اخلاق‌های ناپسند رایج بین بسیاری از مردم کهگیلویه و بویراحمد کم حوصلگی، کم طاقتی، کم صبری، پرخاشگری و نداشتن سعه صدر است که انتظار می رود هر چه زودتر کنار گذاشته شود.
انتهای پیام