صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۲۹۱۳۲
تاریخ انتشار : ۲۰ تير ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۷

گروه جامعه ــ مسئول شورای بانوان کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد مرکزی اربعین از انجام سفرهای استانی و بررسی مشکلات بانوان هر استان برای حضور در مراسم اربعین حسینی خبر داد.

لاله افتخاری، مسئول شورای بانوان کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد مرکزی اربعین در گفت‌و‌گو با ایکنا؛ از انجام سفرهای استانی برای بررسی مشکلات و آسیب‌های مرتبط با سفر بانوان هر استان به مراسم اربعین حسینی خبر داد و اعلام کرد: اکنون در استان آذربایجان شرقی شهر تبریز هستیم و عصر امروز نیز وارد استان اردبیل خواهیم شد.

وی با تأکید بر اینکه باید مسائل مرتبط با هر استان به صورت مجزا مورد بررسی و راه‌کارهای مرتبط با هر استان نیز تدوین و اجرا شود، گفت: بر همین اساس از هفته گذشته این سفرها آغاز شده و تداوم خواهدداشت.

لازم به ذکر است، هر سال بر تعداد بانوان زائر در مراسم اربعین افزوده می‌شود و با توجه به نیازهای خاص این گروه از زائران اربعین حسینی و امکانات ویژه‌ای که باید به ویژه برای تردد این زائران در نظر گرفته شود، شورای بانوان کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد مرکزی اربعین تشکیل شده و سال گذشته حدود 100 مبلغ خانم به این مراسم اعزام و مشکلات و مسائل مرتبط با بانوان نیز توسط گروه‌های پژوهشی مورد بررسی و رصد قرار گرفت.

انتهای پیام