صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۳۲۵۰۷
تاریخ انتشار : ۰۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۵

گروه هنر ــ شانزدهمین فصل از اجرای نمایش بزرگ میدانی و چند‌ رسانه‌ای «فصل شیدایی» از پنجم تا چهاردهم مردادماه در زنجان روی صحنه می‌رود.

به گزارش ایکنا به نقل روابط عمومی فصل شیدایی، نمایش بزرگ میدانی و چندرسانه‌ای «فصل شیدایی» از «هبوط حضرت آدم» تا «ظهور امام زمان(عج)» و همچنین سیر «انقلاب اسلامی»، که پیش از این در 15 استان کشور اجرا شده بود، اینبار به مدت 10 شب در زنجان به نمایش در می‌آید. 

این نمایش از پنجم تا چهاردهم مردادماه با میزبانی بیش از 5 هزار نفر از ساعت 20:30 در شهر زنجان، انتهای کوی فرهنگ، جنب بازار روز(جمعه بازار) اجرا می‌شود. در این دوره برگزاری نمایش «فصل شیدایی» 11 رخداد بزرگ تاریخی از جمله هبوط حضرت آدم، غدیرخم، قیام عاشورا، ظهور امام زمان (عج)، همچنین دوران پیروزی انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و بخش جدید نمایشی «عملیات کربلای 4 و5» به اجرا گذاشته می‌شود. 

ورود عموم برای تماشای این نمایش رایگان بوده و علاقمندان می‌توانند برای تهیه بلیط به فروشگاه پاتوق کتاب به نشانی خیابان امام، جنب امامزاده سید ابراهیم، فروشگاه محصولات ایرانی اسلامی منهاج (واقع در خیابان سعدی وسط) و مساجد و پایگاه‌های مقاومت بسیج سطح شهر مراجعه کنند. 

طراح و کارگردان نمایش بزرگ فصل شیدایی «سعید اسماعیلی» و نویسنده و راوی متون نیز «رسالت بوذری» است. «مؤسسه مُهَنّا» با حمایت و همراهی «سازمان هنری رسانه‌ای اوج» و  «سپاه انصارالمهدی استان زنجان» این نمایش را اجرا خواهند کرد.

علاقمندان می‌توانند برای اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاعرسانی مؤسسه مهنا به نشانی www.mohanna.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام