صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۳۶۹۶۱
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۱:۵۶
حجت‌الاسلام قبادی:

گروه حوزه‌های علمیه ــ مشاور رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی با تجلیل از فعالیت‌های جهاددانشگاهی، تأسیس ایکنا را از اقدامات منحصر به فرد جهاد برشمرد و تاکید کرد: تنوع پرداخت به مباحث و مسایل مهم و مبتلابه جامعه قرآنی از سوی ایکنا توانسته است جایگاه این رسانه را در جهان اسلام تثبیت کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین هادی قبادی، مشاور رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران و مدیر شعبه استانی این سازمان  در قم در گفت و گو با ایکنا؛ گفت: جهاددانشگاهی از نهادهای مبارکی بود که بعد از پیروزی انقلاب در کشور پا گرفت و بنا به ضرورت‌هایی از جمله برای پیوستن حلقه‌های مفقوده موجود در آموزش و پژوهش کشور به یکدیگر ایجاد شد.
وی افزود: با ارتباطی که با جهاد دارم و مشاهدات میدانی، جهاد را نهادی موفق در حوزه های مختلف می‌دانم؛ ارتباط  وثیق و محکم با مراکز علمی کشور یعنی دانشگاه و حوزه و ارتباط با بخش‌های اقتصادی کشور این نهاد را به حلقه واسط میان مراکز آموزشی و صنعت تبدیل کرده است.
قبادی بیان کرد: در بخش آموزش و پژوهش در طول سالیان تاسیس نهاد جهاد، شاهد فراز و نشیب و تنوع فعالیت‌ها در عرصه‌های مختلف بودیم و خدمات پژوهشی قابل تقدیری از سوی جهاددانشگاهی در کشور انجام شده است.
وی عنوان کرد: من به صورت مستقیم با سه بخش جهاد دانشگاهی ارتباط داشته‌ام؛ در اوایل دهه هشتاد، با بخش آموزشی جهاد مرتبط بودم و تدریس داشتم؛ بخش دیگر بخش درمان ناباروری است که به این مرکز مراجعه و فرزند 11 ساله بنده عضو مرکز خون بندناف جهاد است.
قبادی ادامه داد: این مرکز زیرمجموعه تحقیقات و فعالیت سلول‌های بنیادی است که براثر این تکنولوژی، بیماری‌های لاعلاج را با استفاده از مغز استخوان و بندناف درمان می‌کنند و در واقع مرکز خون بندناف، نوعی بیمه خونی برای مراجعان و حتی دیگران است.
، مشاور رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران و مدیر شعبه استانی این سازمان در قم با بیان اینکه بخش سومی هم که بنده با آن مرتبط بودم بخش قرآنی و فعالیت‌های دینی جهاد است تصریح کرد: جهاد دانشگاهی با ایجاد خبرگزاری ایکنا اقدام منحصر به فردی پس از چند سال که از تاسیش می‌گذشت انجام داد و در کنار آن ایجاد خبرگزاری ایسنا هم جزء موفقیت‌های جهاد دانشگاهی محصوب می شود.
وی ادامه داد: ایسنا خبرگزاری مخصوص دانشجویان و موفق عمل کرده و مهمتر از این خبرگزاری، ایکنا است که با موضوعی منحصر به فرد از جهت اهمیت ذاتی و از جهت نیاز دنیا به بحث معنویت برگرفته از آموزه‌های قرآن و اهل بیت(ع) مشغول فعالیت است.
قبادی عنوان کرد: این خبرگزاری در مدتی کوتاه توانسته با تنوع به مباحث و فعالیت‌های خود جایگاهش را در جهان اسلام تثبیت کند و نمود عینی و بروز خارجی داشته باشد که یکی از مصادیق این مسئله حضوردر نمایشگاه‌های بین‌المللی قرآن در طول سالیان تاسیس و پوشش مناسب مسابقات قرآن و ... است که در حال حاضر بدیلی نداشته است.
، مشاور رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران و مدیر شعبه استانی این سازمان  در قم بیان کرد: ایکنا از خبرگزاری‌های رده یک در جهان اسلام در حوزه معارف قرآنی و انتشار اخبار و گزارشات دینی است که نوعی فعالیت تبلیغی و ترویجی و کارگاه آموزشی و پژوهشی در حوزه دینی و قرآنی بوده است.
وی با بیان اینکه بنده به واسطه مسئولیت‌های قرآنی در دهه‌های قبل و در مسابقات بین‌المللی اوقاف از نزدیک به فعالیت این خبرگزاری آشنایی داریم تصریح کرد: شاهد تلاش بی وقفه عزیزان در حوزه‌های مختلف قرآنی بوده‌ایم و روز خبرنگار و تاسیس جهاد دانشگاهی را به همه خبرنگاران و دست‌اندرکاران ایکنا تبریک می‌گویم.
مشاور رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران و مدیر شعبه استانی این سازمان  در قم عنوان کرد: کسانی که شناختی اجمالی با جهاد دانشگاهی دارند می‌دانند که این نهاد در عرصه فرهنگی، زیست محیطی و پژوهش‌های دینی و قرآنی جزء نهادهای موفق بوده و با این وجود همواره دارای مشکلات بودجه‌ای نیز بوده است چون نهادی غیردولتی است و به ندرت مورد حمایت و کمک هم قرار گرفته و می‌گیرد و با این وجود با قناعت و سخت کوشی به فعالیت خود ادامه داده‌اند و به جای اینکه سربار باشند گره‌گشای مشکلات کشور بوده‌اند.
قبادی اظهار کرد: در حوزه فناوری و اشتغال و توسعه پژوهشی و صنعتی نیز جهاد موفق عمل کرده است و از این رو من این نهاد را نهادی موفق در هر عرصه‌ای که وارد شده است می‌دانم.
وی در پایان افزود: جهاد دانشگاهی نهادی موفق به عنوان بازوان قرآنی و فرهنگی شورای عالی انقلاب فرهنگی و سیاستگذاران دینی کشور بوده است و باید بیش از قبل قدردان این نهاد باشیم و از او حمایت مادی و معنوی کنیم.
انتهای پیام