صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۳۸۲۲۰
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۷

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد ــ هیئت مدیره مؤسسه قرآنی نورالثقلین، جزئیات برگزاری و اسامی برگزیدگان‌ اولین دوره مسابقات فصلی بین شعب این مؤسسه را اعلام کرد.

به گزارش ایکنا؛ محمد حفظ‌الله، نائب رئیس مؤسسه قرآن و عترت نورالثقلین استان بوشهر جزئیات مسابقات فصلی بین شعب این مؤسسه را ارائه کرد و گفت: اولین دوره این رقابت‌ها که روز جمعه، 19 مردادماه برگزار شد، 10 شعبه از سراسر استان با 261 قرآن‌آموز حضور داشتند.

معاون آموزشی نورالثقلین هدف ‌برگزاری چنین مسابقاتی را انسجام بین فعالیت‌های شعب، آشنایی قرآن‌پژوهان با یکدیگر، تبادل تجارب بین شعب، همکاری و تعامل و قرار گرفتن در محیط مسابقه ‌عنوان کرد.

وی اسامی شعب شرکت‌کننده را نیز اعلام کرد: شعبه شهید فرج‌زاده(کوی سنگی)، شهید محسن هاشمی(کوی باغ زهرا)، حضرت زینب(س)(کوی تنگک اول)، شهید ناصر رازی(کوی تنگک دوم)، شهید خدادای(کوی تنگک سوم)، امامزاره(برادران)، امامزاده(خواهران)، امام رضا(ع)(روستای عالی چنگی)، شهید احمدی جوان(روستای باشی) و نورالزهرا(س) (روستای قرآنی بریکان).

حفظ‌الله در‌خصوص رشته‌ها رقابتی و تعداد شرکت‌کنندگان نیز افزود: مسابقات در بخش مقدماتی در رشته‌های احکام با 110 شرکت‌کننده و حفظ با 151 شرکت‌کننده(96 شرکت‌کننده بانو و 55 شرکت‌کننده آقا) برگزار شد.

این مدیر قرآنی استان بوشهر به نحوه ارزشیابی مرحله مقدماتی مسابقات اشاره کرد و ادامه داد: قرآن‌آموزان برای راه‌یابی به مرحله نهایی باید حداقل حد‌نصاب نمره 75 را کسب کنند‌ و همه راه‌یافتگان به مرحله دوم، باید در آزمون مفاهیم شرکت کنند.

حفظ‌الله در‌خصوص نحوه تعامل و همکاری شعب در اجرای مسابقات افزود: در این مسابقه تعامل و همکاری خوبی بین شعب مشاهده شد، به طوری که هر شعبه بخشی از اجرای مراسم را بر‌عهده داشت، به‌عنوان مثل: شعبه شهید هاشمی به‌عنوان میزبان و مسئول دکوربندی مسابقات، شعبه حضرت زینب(س) تدارکات صبحانه متسابقان، شعب شهید رازی، شهید فرج‌زاده و امام رضا(ع) تدارکات نهار شرکت‌کنندگان و شعبه شهید خدادادی نیز مسئول پذیرایی میان وعده را عهده‌دار بودند.

وی از زحمات دست‌اندرکاران و مجریان مسابقه تقدیر کرد و گفت: جا دارد از سوی هیئت مدیره مؤسسه نورالثقلین از همه دست‌اندرکاران و مدیران شعب که در اجرای خوب اولین دوره مسابقات فصلی بین شعب تلاش کردند، تقدیر و تشکر کنم.

حفظ‌الله تاریخ برگزاری مرحله نهایی را اعلام و خاطر‌نشان کرد: راه‌یافتگان به مرحله نهایی در رشته‌های احکام و حفظ‌(نیم جزء، یک جزء و دو جزء)، روز 16 شهریورماه با یکدیگر رقابت می‌کنند.

این فعال قرآنی در پایان اظهار امیدواری کرد: ان‌شاءالله دومین دوره این مسابقات آبان‌ماه و به میزبانی یکی از شعب روستایی این مؤسسه برگزار خواهد شد.

بنابراین گزارش مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت نورالثقلین به‌عنوان یکی از باسابقه‌ترین و در حال حاضر بزرگترین مؤسسه قرآنی استان بوشهر است و اکنون 250 قرآن‌آموز در حال حفظ قرآن کریم در شعب خود دارد.

یادآور می‌شود، اسامی برگزیدگان این دوره نیز اعلام شده‌‌ است که علاقه‌مندان می‌توانند به پایگاه اطلاع‌رسانی مبشرین به نشانی www.mobasherin.ir  مراجعه کنند.

انتهای پیام