صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۳۸۴۶۸
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۵

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد ــ دفتر اتحادیه قرآنی یزد پس از ماه‌ها، امروز، 23 مردادماه به مکان جدید منتقل می‌شود.

محمد شایق، قائم مقام مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت استان یزد در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا؛ با اشاره به اینکه پس از ماه‌ها انتظار زمینه جابه‌جایی این اتحادیه به ساختمان جدید فراهم شد، عنوان کرد: طی برنامه‌‌ریزی انجام شده در ابتدای شهریورماه مراسم افتتاحیه فعالیت اتحادیه در ساختمان جدید با دعوت از مسئولان استانی انجام می‌شود.
وی ادامه داد: مکان فعلی مؤسسه طبقه‌ای از ساختمانی است که اداره‌کل اوقاف استان به سازمان تبلیغات اسلامی داده بود تا ساختمان جدید ساخته و عملیات عمرانی انجام شود اما به‌دلیل اینکه در و‌قف‌نامه عنوان اختصاص به فعالیت‌های قرآنی درج شده است، لذا پس از توافق‌ها و جلسات انجام شده این طبقه به اتحادیه قرآنی و به‌دلیل فاقد مکان مستقل بودن، اختصاص یافت.
شایق اضافه کرد: مکان جدید اتحادیه متعلق به اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان است که میدان باهنر، ابتدای میدان باهنر، جنب بانک مسکن شهرستان یزد قرار دارد. همچنین این مکان در طبقه‌ای دارای سه اتاق و یک سالن اجتماعات است. مکان گذشته اتحادیه متعلق به مؤسسه مهد قرآن جوادالائمه(ع) در خیابان فرخی، کوچه گل بوده است که حدود 11 سال در این مکان مستقر بود.
انتهای پیام