صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۳۸۵۱۵
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۳
در نشستی خبری اعلام شد:

گروه جامعه ــ در نشست خبری رویداد همدان ۲۰۱۸ مطرح شد که با توجه به اینکه همدان در مسیر اصلی عتبات عالیات قرار دارد، طبق رایزنی‌هایی که با عراق صورت گرفته است، زمینه‌های حضور زوار عتبات در همدان ایجاد شود.

به گزارش خبرنگار ایکنا، نشست خبری رويداد همدان ٢٠١٨ امروز ۲۳ مردادماه، با حضور محب‌خدایی، معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، نیک بخت، استاندار همدان و مالمیر، رئیس اداره کل میراث فرهنگی همدان برگزار شد.

محب خدایی، معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی در ابتدای این نشست اظهار كرد: اين رويدادها آغازی برای افزايش مقاصد سفرها است. اقدامات اساسی با همكاری و همياری مجموعه شهری و ميراث فرهنگی استان همدان انجام شده تا بتوانيم در اين شهر محورهای خوبی را برای گردشگر ايجاد كنيم.

معاون گردشگری سازمام ميراث فرهنگی با اشاره به تبليغات خوبی که در سطح ملی انجام شد، گفت: در نوروز ٩٧ نتایج اين تبليغات خود را نشان داد.

محب خدايی با بيان اينكه همدان از ظرفيت گردشگری بالايی برخوردار است، گفت: در بحث همدان ٢٠١٨ دو رويداد را خواهيم داشت، يكی پايتخت گردشگری آسيا كه پنجم شهريورماه برگزار می‌شود و ديگری مجمع گردشگران جهانی كه در آبان ماه شاهد برگزاری آن خواهيم بود.

وی با بیان اینکه از تمام ۳۸ کشور عضو مجمع کشورهای آسیایی برای حضور در رویداد همدان ۲۰۱۸ دعوت به عمل آمده است، اما هنوز اعلام آمادگی صورت نگرفته، عنوان کرد: تبلیغات رویداد به خود استان و خانه مطبوعات همدان سپرده شده است.

محب خدایی تصریح کرد: برای اولين بار برای توسعه صنعت گردشگری، هشت هزار و ٧٠٠ ميليارد تومان طی تفاهم نامه با سازمان برنامه و بودجه در اختيار سازمان میراث فرهنگی قرار گرفت.

وی گردشگری را همراه با رونق سرمایه‌گذاری همراه دانست و گفت: با شروع رویداد همدان ۲۰۱۸ سرمایه‌گذاری‌های متعددی توسط بخش خصوصی و عوامل شهری در این استان صورت گرفته است که توسعه را با خود به همراه داشته است.

در ادامه این نشست نیکبخت، استاندار همدان به ایراد سخنرانی پرداخت و با بیان اینکه همدان دارای هزار و ۸۰۰ اثر تاریخی از تمام دوران‌ها است، اظهار کرد: این استان به لحاظ آب و هوایی وضعیت بسیار مثبتی برای جذب گردشگر دارد. همچنین مشاهیر علمی، ادبی، هنری، فرهنگی و مذهبی در همدان زیسته‌اند که معرفی آنان برای گردشگران جذابیت زیادی دارد.

وی با بیان اینکه طراحی دانشنامه ۱۲۰ جلدی را در دستور کار خود قرار دادیم، عنوان کرد: با توجه به گستردگی موجود موضوعات در همدان این دانشنامه را به ۱۴۰ جلد ارتقا دادیم که تا کنون کار آماده‌سازی ۵۰ جلد آن به پایان رسیده است.

وی به فعالیت‌های صورت گرفته به لحاظ زیرساخت‌ها و دسترسی‌ها به ویژه در حوزه حمل و نقل اشاره و عنوان کرد: ایجاد ۱۳ هتل را در دستور کار خود قرار دادیم که تاکنون شش مورد آن به بهره برداری رسیده است.

وی با اشاره به فعالیت‌های صورت گرفته در زمینه تقویت زیرساخت‌ها در همدان عنوان کرد: همدان شایسته‌ترین استان برای گردشگری است و هیچ استانی تا این اندازه شایستگی برای جذب گردشگر ندارد. در واقع همدان ویترینی از افتخارات ایران است که گردشگری آن مغفول مانده است.

وی به رشد اقامت گردشگر طی تعطیلات نوروز و همزمان با رویداد همدان ۲۰۱۸ در همدان اشاره و عنوان کرد: طی تعطیلات نوروز ۹۷ همدان توانست به لحاظ رشد اقامت رتبه دوم را کسب کند. در گذشته همدان به عنوان مقصد گردشگری دیده نشده بود اما در تحولات جدید این اتفاق افتاد و با پیشرفت‌های خوبی روبرو شدیم.

نیک بخت به ثبت ملی شهر لاله جین به عنوان شهر جهانی سفال، ملایر به عنوان شهر مبل و منبت و شهر همدان به عنوان شهر سبز کشورهای اسلامی اشاره و عنوان کرد: در شش ماهه پایانی سال گذشته در حوزه ملایر و تویسرکان ۴۰۰ میلیارد تومان درآمد بابت فروش مبل و منبت به دست آمد.

استاندار همدان اعتبارات تخصیص یافته برای رویداد بین‌المللی همدان ۲۰۱۸ را کم ارزیابی و اظهار کرد: منتظر بودجه نماندیم و از اعتبارات استانی استفاده کردیم؛ به نحوی که هزار و ۵۳۱ طرح به مبلغ ۴۰۰ میلیارد تومان از حوزه گردشگری در استان مصوب شد.

در بخش دیگری از این نشست، مالمیر، مدیر کل میراث فرهنگی استان همدان نیز به ارائه گزارش پرداخت و گفت: ۵۰ رویداد ذیل برنامه اصلی همدان ۲۰۱۸ تعریف شده است که از جمله می‌توان به جشنواره پویانمایی، طب سنتی و گیاهان دارویی، نمایشگاه صنایع دستی و بزرگداشت باباطاهر اشاره کرد.

رئیس اداره کل میراث فرهنگی همدان اقدامات صورت گرفته برای معرفی فرهنگ اسلامی به وسیله رویداد همدان ۲۰۱۸ اشاره و عنوان کرد: کمیته فرهنگی ذیل شورای سیاست گذاری تشکیل شده و مسئولیت آن بر عهده سازمان تبلیغات اسلامی است. همدان به لحاظ گردشگری از توانمندی‌ها و جذابیت‌های بالایی برخوردار است که از جمله می‌توان به بناهای تاریخی، مساجد و امامزاده‌ها اشاره کرد. همچنین همدان در مسیر اصلی عتبات عالیات قرار دارد و طبق رایزنی‌هایی که با عراق داشتیم مقرر شده است زمینه‌های حضور زوار عتبات در همدان ایجاد شود.

وی با اشاره به برگزاری افتتاحیه همدان ۲۰۱۸ در پنجم شهریورماه، عنوان کرد: طی روزهای پس از افتتاحیه سه پنل تخصصی نیز در این زمینه برگزار می‌شود.

مالمیر با اشاره به اتفاقات رخ داده از ابتدای رویداد همدان ۲۰۱۸ گفت: ۳۷ درصد میزان اقامت در ورودی طی سال ۹۶ افزایش یافته و ۸۰ درصد افزایش فروش بلیط در اماکن مختلف داشتیم. همچنین در این راستا ۲۲ اقامتگاه بوم گردی نیز ایجاد شد.

انتهای پیام