صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۴۰۵۰۲
تاریخ انتشار : ۳۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۱

گروه اجتماعی- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی گفت:به منظور پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قابل سرایت بین انسان و حیوانات رعایت اصول بهداشتی در ذبح دام ضروری است.

به گزارش ایکنا ازخراسان‌شمالی، به نقل ازروابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان، سید احمد هاشمی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی اظهار کرد : کشتار دام در معابر و اماکن مسکونی سبب گسترش بیماری‌های مشترک بین انسان و دام می‌شود، بنابراین بايد حتما ذبح دام برای قربانی در کشتارگاه‌های دام و تحت نظر کارشناسان دامپزشکی انجام شود.
وی افزود: گوشت تازه ذبح شده باید 12 تا 24 ساعت قبل از مصرف در دمای یخچال نگهداری شود تا عوامل بیماری زای ویروسی ، انگلی و باکتریایی موجود در آن از بین برود.
هاشمی تاکید کرد:در هنگام ذبح دام و قطعه قطعه کردن لاشه بايد حتما از دستکش و عینک استفاده شود و از هرگونه تماس با موجودات خارجی روی پوست و پشم دام «کنه،کک »خودداری شود.
وی افزود : باید در هنگام ذبح ،ترشحات یا خون حاصل از ذبح به داخل چشم یا دهان وارد نشود.
هاشمی یادآورشد : با توجه به مشاهده یک مورد ابتلا به تب کریمه کنگو در استان و فوت این فرد، به منظور پیشگیری از این بیماری کشنده رعایت بهداشت درذبح و مصرف گوشت تازه دام ضروري است .