وی با اشاره به حدود 44 کتاب بدیل افزود: کتب بدیل بازگشت به سنت حسنه حوزه است و آنچه مهم است انتقال علم است.
معاون آموزش حوزههای علمیه در خصوص توسعه در برنامه آموزشی جدید افزود: این برنامه جدید حدود بیش از 200 مدرسه را فراگرفته است و پیش بینی میشود این تعداد امسال به 300 مدرسه برسد و لذا توسعه در برنامه آموزشی را توصیه می کنیم اما الزام نداریم.
وی ابراز کرد: اختیاراتی را به مدارس واگذار کردهایم و آنچه مهم است واسپاری ها باید دارای توازنی باشد و یک نظارتی قابل سنجش نیز وجود داشته باشد.
رستمنژاد با بیان اینکه باید عنصر نظارت برابر با واسپاریها و همراه با او حرکت کند مطرح کرد: خط مقدم نظارت خود مدیران و معاونین هستند.
معاون آموزش حوزه های علمیه با بیان اینکه باید یک نگاه تربیتی به کاری که انجام می دهید داشته باشید افزود: با توجه به شرایط موجود باید همچنان صبرو استقامت داشته باشید و بدانید ملت از ما انتظاراتی دارند.
وی با توجه به اینکه ما باید زمان خود را بشناسیم که در چه شرایطی حوزه داری می کنیم و می خواهیم طلبه و حوزه هایی داشته باشیم که توقعات عجیب و پیچیده امروزی را پاسخ دهند، تصریح کرد: کار شما خدمت بزرگی است و توجه به ارزش کاری که انجام می دهید بسیار مهم می باشد.
حجت الاسلام و المسلمین رستم نژاد به ارتقای علمی مدیران اشاره کرد و ابراز کرد: دانش مدیران و معاونین ما در حوزه نباید ایستا باشد و لذا برنامه هایی برای ارتقای علمی آن ها دیده شده است.
انتهای پیام