صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۴۲۲۳۷
تاریخ انتشار : ۰۶ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۵
معاونت پرورشی آموزش و پرورش:

گروه فرهنگی- معاون پرورشی و فرهنگی آموزش‌وپرورش استان قزوین گفت: یکی از بزرگ‌ترین دغدغه‌های معاونت پرورشی وجود خلأ معنوی در میان دانش آموزان است و برنامه‌های معاونت پرورشی باید به‌گونه‌ای طراحی شود تا روح تشنه دانش آموزان را سیراب کند و برنامه‌ها باید بر اساس فطرت دانش آموزان باشد تا بتوانیم نام و یاد خداوند را در وجود آنان زنده نگه داریم.

به گزارش ایکنا از قزوین، دومین جلسه شورای عمومی معاونت پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش‌وپرورش استان قزوین با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین انصاری معاون پرورشی و فرهنگی، رؤسا و کارشناسان ادارات معاونت پرورشی در سالن جلسات معاونت پرورشی برگزار شد.
حجت‌الاسلام علی انصاری  اظهار کرد: در فعالیت‌های پرورشی نباید دچار افراط‌وتفریط شد و باید برنامه‌های را تدوین کرد که عموم دانش آموزان را شامل شود و همه فراگیران بتوانند از آن بهره‌مند شوند.
وی ادامه داد: فعالیت‌های پرورشی در مدارس در نهایت باید منجر به بلوغ اجتماعی دانش آموزان در جامعه گردد و دانش آموزان توانایی برقراری ارتباط سالم با اطرافیان و افراد مختلف در سطح جامعه را داشته باشند.
حجت‌الاسلام انصاری بیان کرد: یکی از بزرگ‌ترین دغدغه‌های معاونت پرورشی وجود خلأ معنوی در میان دانش آموزان است و برنامه‌های معاونت پرورشی باید به‌گونه‌ای طراحی شود تا روح تشنه دانش آموزان را سیراب کند و برنامه‌ها باید بر اساس فطرت دانش آموزان باشد تا بتوانیم نام و یاد خداوند را در وجود آنان زنده نگه داریم.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش‌وپرورش استان قزوین به تشکیل اتاق فکر در مورد بررسی مسابقات قرآن عترت و نماز و مسابقات فرهنگی هنری در اداره کل اشاره نمود و خاطرنشان کرد: دارالقرآن‌ها در برگزاری مسابقات قرآن نقش تأثیرگذارتری خواهند داشت.
انتهای پیام