صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۴۲۹۵۴
تاریخ انتشار : ۱۰ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۹

نائب رئیس مجلس با تاکید بر ضرورت تغییر ساختار فروش نفت ایران در دوران تحریم گفت: بورس هم ابزاری در این راستا به شمار می رود و می تواند از کاهش میزان صادرات نفت ایران جلوگیری کند.

به گزارش ایکنا، مسعود پزشکیان، نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری توانا خبرگزاری فارس گفت: در حال حاضر در دنیا تلاش می‎شود که مانع هر معامله نفتی ایران شوند.

وی افزود: نکته‌ای که به ذهن من از نظر ساختاری می رسد این است که در قدم اول از حالت متمرکز خارج شویم و اگر بخواهیم به صورت کلاسیک جلو برویم، طرف مقابل تمام راه­‌ها را می­بندند؛ بنابراین باید به صورت غیرکلاسیک پیش رفت.

پزشکیان اضافه کرد: برای مثال می‌توان به تمام کسانی که در حوزه صنعت، کشاورزی، تجارت و نفت صاحب صلاحیت هستند، اختیاراتی برای فروش، عرضه، واردات و صادرات داده شود. اما این کار باید با هماهنگی و اطلاع صورت بگیرد. مانند انچه در دوران جنگ تجربه کردیم. به این شکل که هر استانی خودش یک لشکر داشت. حال این لشکر ها از هر منطقه باید ورود پیدا کنند تا دشمن نتواند ما را زمین گیر کند.

پزشکیان با اشاره به ضرورت استفاده از بورس نفت به عنوان یکی از ابزارهای مقابله با تحریم ها گفت: به هرحال بورس هم ابزاری در این راستا به شمار می رود که میتواند از کاهش میزان صادرات نفت ایران جلوگیری کند ولی یک راهکار کامل و کافی نیست.