صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۴۳۰۹۵
تاریخ انتشار : ۱۰ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۶

رییس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان عزم دولت برای برخورد با محتکران را خاطرنشان کرد و گفت: چنانچه احتکار در هر زمینه برای وزارت صنعت، معدن و تجارت محرز شود، با آن برخورد جدی خواهد شد و اطلاع‌رسانی لازم نیز انجام می گیرد.

به گزارش ایکنا، ایرنا نوشت: از وزارت صنعت، معدن و تجارت، «محمود نوابی» در واکنش به اخبار احتکار خودرو توسط تولیدکنندگان افزود: طبق گزارشی که خودروسازان داده اند، تعدادی از خودروهای تولید شده هنوز به مرحله تجاری نرسیده‌اند و تولیدکننده مجبور است این خودروها را تا کامل شدن فرآیند تولید در انبار نگهداری کند.
وی توضیح داد: دلیل وارد نشدن این خودروها به بازار نقص در تعدادی از قطعات آنها دانست و با تامین قطعات این خودروها در اختیار مشتریان قرار خواهد گرفت.
رییس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، همچنین ضمن مردود دانستن موضوع عرضه قطره چکانی خودرو در بازار، اظهار داشت: اکنون خودرو در کشور یک کالای مصرفی محسوب نمی شود و بسیاری از مردم به عنوان کالای سرمایه ای به آن نگاه می کنند.
نوابی در زمینه پرونده‌های تشکیل شده در زمینه خودرو گفت: اکثر شکایت ها و پرونده‌های این حوزه به خودروهای وارداتی مربوط می ‌شود؛ در این زمینه افرادی با بیان اینکه شرکت‌ها وجه بالایی را برای فروش خودرو از آنها دریافت کرده، اما پاسخگوی مشتریان خود نیستند، به طرح شکایت پرداختند.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: اکثر شکایت‌هایی که در رابطه با خودروهای داخلی تنظیم شده مربوط به تاخیر در تحویل و یا نقص فنی در ساختار خودرو است.
پیشتر «محمدرضا نجفی منش» رییس انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه سازان کشور در گفت وگو با ایرنا اعلام کرد: مقدمات ترخیص بخشی از قطعات مورد نیاز خودروسازان فراهم شده که می توان با استفاده از آنها نزدیک به 20 هزار دستگاه خودرو را تکمیل و روانه بازار کرد.
همچنین «سعید موتمنی» رییس اتحادیه نمایشگاه داران و فروشندگان خودرو به ایرنا گفته بود: آنچه خودروسازان برای افزایش قیمتها اعلام کرده اند از جمله کمبود قطعه، بهانه ای بیش نیست و آنها در اندیشه رشد یکباره قیمت ها بسان سال های 1391 و 1392 هستند.