صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۴۳۵۹۹
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۰

گروه معارف - امام جمعه نمین گفت: تداوم برگزاری یادواره‌های شهدا در عصری که هجمه‌های فرهنگی، مهم‌ترین توطئه دشمن است امری لازم و ضروری است.

به گزارش ایکنا از اردبیل، حجت‌الاسلام صفر یوسف‌زاده، امام جمعه نمین، روزگذشته ۱۱ شهریورماه در یادواره شهدای والامقام شهرستان نمین تصریح کرد: هر مجلسی که مختص شهدا باشد آن مجلس نمود وحدت و انسجام است چرا که شهدا به همه اقشار جامعه تعلق دارد و تداوم برگزاری این مراسم نیازمند اهتمام ویژه مردم و مسئولان است تا بتوانیم در برگزاری یادواره‌های شهدا از تمامی ظرفیت‌های موجود استفاده کنیم.
وی بیان کرد: خدمت‌رسانی به خانواده‌های شهدا در عصر کنونی مهم‌ترین کاری است که باید به آن توجه شود تا بتوانیم به این شکل دین خود را در مقابل شهدا ادا کنیم و کم‌ترین وظیفه خود را در قبال آنان انجام دهیم که این مسئله باید مورد توجه واقع شود.
امام جمعه نمین تصریح کرد: تداوم برگزاری یادواره‌های شهدا در عصری که هجمه‌های فرهنگی مهم‌ترین توطئه دشمن است امری لازم و ضروری است که در این زمینه تک تک مسئولان و مردم وظیفه‌ای خطیرو حساس بر عهده دارند و باید به وظایف خود در این زمینه جامه عمل بپوشانند و با صداقت و خضوع در این مراسمات معنوی شرکت کنند.
یوسف‌زاده تصریح کرد: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه امری لازم و ضروری است و در این زمینه باید با تربیت و تقویت نیرو‌های بسیجی راه رسیدن به پیشرفت و توسعه را در جامعه فراهم کرده و مشکلات و موانع موجود را از سر راه برداریم.
وی اظهار کرد: محرومیت‌زدایی نیز به عنوان یکی از محوری‌ترین و شاخص‌ترین برنامه‌های شهدا باید مبنای کار قرار گیرد چرا که شهدا همیشه درصدد بوده‌اند تا با از میان برداشتن مشکلات راه پیشرفت و توسعه را در جامعه هموار کرده و در تمامی عرصه‌ها با پیمودن مسیر پیشرفت مشکلات را از میان بردارند که به همین دلیل جنگیده‌اند و از جان و مال و فرزندان خود گذشته‌اند.
انتهای پیام