صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۴۵۶۲۷
تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۱

یک عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: کاهش تاثیرگذاری دانشگاه ها بر جامعه ریشه در تربیت خانوادگی دارد و مسئولین نیز کم کاری می‌کنند و به دانشگاه توجهی که باید را ندارند و صدا وسیما باید برنامه هایی برای بالا بردن فضای علمی و معنوی دانشجویان داشته باشد.

به گزارش ایکنا، فریده اولاد قباد در گفت‌وگو با ایسنا درباره کاهش تاثیرگذاری دانشگاه‌ها بر جامعه بیان کرد: این مسئله در درجه اول برمی‌گردد به خانواده‌ ها که باید حواسشان بیشتر به تربیت فرزندانشان باشد؛ همچنین مسئولان نیز کم‌کاری می‌کنند و آنطور که باید به محیط دانشگاه و تربیت دانشجو توجه ندارند؛ اما در درجه اول به خانواده برمی‌گردد؛ چراکه در نسل های گذشته خانواده ها به تربیت فرزندان‌شان اهمیت می‌دادند و با یک نگاه قرآنی فرزندان‌شان را تربیت می‌کردند درحالی‌که امروز این نگاه مغفول شده است.

وی همچنین در پاسخ به این پرسش که چگونه باید فضای نشاط سیاسی به دانشگاه بازگردد؟ اظهار داشت: از طریق آگاهی دادن نسبت به دانشجویان و از طریق مطالعاتی که می‌تواند دانشجویان را آگاه کند و همچنین فضای جامعه و محیط تعلیم و تربیت دانشجوها می‌تواند به آن ها کمک کند، صدا وسیما نیز باید برنامه هایی را ایجاد کنند که فضای علمی و معنوی دانشجو ها زیاد شود.

این عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی همچنین تصریح کرد: به نظر من دانشجوها باید فکر و مقصدشان را متمرکز کنند بر برنامه‌های درست علمی که از طریق دانشگاه برای آنان تعریف می‌شود و اساتید باید بیش‌تر به این مسئله توجه کنند؛ چرا که الان دانشجویان بیشتر دانشگاه را مکانی برای گذران اوقات و سرگرمی می‌دانند.