صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۴۶۰۹۰
تاریخ انتشار : ۲۰ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۸

گروه سلامت ــ با اعلام دبیرخانه بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت(ع) وزارت بهداشت، بخش پژوهشی این جشنواره برگزیدگان خود را شناخت.

به گزارش ایکنا، با اعلام دبیرخانه بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، برگزیدگان بخش پژوهی این جشنواره معرفی شدند.
در رشته مقاله‌نویسی در بخش اساتید، فاطمه باکویی از دانشگاه علوم پزشکی بابل، مرضیه راشدی از دانشگاه علوم پزشکی شیراز، ندا سرای‌گردافشاری از دانشگاه علوم پزشکی ایران و ژیلا گنجی از دانشگاه علوم پزشکی مازندران رتبه‌های برتر را کسب کردند.
در رشته مقاله‌نویسی در بخش دانشجویان، پریا حاج هاشم‌خانی از دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، مهدی صالحی از دانشگاه علوم پزشکی کاشان و عادل میرزا علی‌زاده از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی حائز رتبه‌های برتر شدند.
در رشته مقاله‌نویسی در بخش کارکنان نیز ابوذر رمضانی از دانشگاه علوم پزشکی تهران، محمد مقضی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد و سید احسان موسوی از دانشگاه علوم پزشکی دزفول به عنوان رتبه‌های برتر شناخته شدند.
در رشته تالیف کتاب در بخش اساتید، محمدشمس الدین دیانی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد و محسن مردانی کیوی از دانشگاه علوم پزشکی گیلان رتبه‌های برتر را کسب کردند.
همچنین سید جواد موسوی از دانشگاه علوم پزشکی شیراز در رشته تالیف کتاب در بخش کارمندان به عنوان برتر شناخته شد.
بخش پژوهشی بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت (ع) وزارت بهداشت در ۴ رشته نقد کتاب، تلخیص کتاب، تالیف کتاب و مقاله‌نویسی برگزار شد که برگزیدگان دو رشته تلخیص کتاب و نقد کتاب پیش از این اعلام شده بود.
گفتنی است، رتبه برگزیدگان در روز اختتامیه جشنواره اعلام می‌شود و اعلام اسامی برگزیدگان در سه بخش دانشجویان، کارکنان و اساتید بر اساس اعلام هریک از افراد شرکت کننده انجام شده و هر یک از دانشگاه‌های علوم پزشکی موظفند شرایط احراز مخاطبان را مورد بررسی قرار دهند.
انتهای پیام