صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۴۶۲۵۸
تاریخ انتشار : ۲۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۳
نایب‌رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس عنوان کرد:

گروه سیاسی ــ حسینی شاهرودی با اشاره به پایان بررسی بخش مربوط به بانک مرکزی در قالب لایحه بانکداری جمهوری اسلامی در کمیسیون اقتصادی گفت: براساس مصوبه کمیسیون، تغییرات شکلی جزئی درباره شورای فقهی صورت گرفته و در واقع نسبت به برنامه ششم مأموریت‌ها و حوزه عمل این شورا وسیع‌تر و شرح وظایف آن کامل‌‌تر شده است.

سیدحسن حسینی شاهرودی، نایب‌رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با ایکنا، با اشاره به پایان بررسی بخش مربوط به بانک مرکزی در لایحه بانکداری جمهوری اسلامی ایران در جلسات فشرده این هفته این کمیسیون، گفت: بخشی از مشکلات اقتصادی کشور در حال حاضر مربوط به حوزه بانکی است که در این بخش نیز سهم زیادی متوجه نقایص و خلأ‌های قانونی است.

وی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین اولویت‌های کمیسیون اقتصادی در مجلس دهم رفع این خلأ‌ها بوده، اظهار کرد: موضوع خوشبختانه در مراحل پایانی خود قرار دارد و در جلسات سه شیفته این هفته، ما قسمت اول که در واقع همان لایحه مربوط به حدود اختیارات و وظایف بانک مرکزی، هیئت‌های عالی، کمیته‌های پولی و ارزی، شورای فقهی و ... بود، را به پایان رساندیم.

حسینی شاهرودی یادآور شد: بخش مربوط به بانک توسعه و بخش بانکداری همچنان در دستور کار کمیسیون است و در فرصت‌های بعدی آن را در دستور کار قرار می‌دهیم.

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی در ادامه در پاسخ به این پرسش که شورای فقهی براساس قانون برنامه ششم توسعه، جایگاه قانونی یافته است، درباره تشکیل رسمی شورا آیا تاکنون اقدام خاصی صورت گرفته است؟ گفت: هنوز از سوی بانک مرکزی اقدام خاصی در این راستا انجام نگرفته  و به شکل رسمی شورای فقهی تشکیل نشده است.

وی در پایان با بیان اینکه ما در قانون بانکداری در بخش مربوط به بانک مرکزی، تشکیل شورای فقهی را نیز مصوب کردیم، اظهار کرد: براساس مصوبه کمیسیون، تغییرات شکلی جزئی درباره شورای فقهی صورت گرفته و در واقع مأموریت‌ها و حوزه عمل این شورا وسیع‌تر و شرح وظایف آن کامل‌تر شده است که باید در صحن مجلس نیز به تصویب برسد.