صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۴۶۸۹۷
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۶
گاردین با اشاره به انفعال جوامع اسلامی در برابر ظلمی آشکار گزارش داد؛

گروه بین‎الملل ـ روزنامه انگلیسی‌زبان «گاردین» با انتشار گزارشی درباره اوضاع مسلمانان اویغور منطقه سین‌کیانگ چین، نوشت: کشورهای اسلامی نسبت به سرکوب و شکنجه مسلمانان چین تنها سکوت اختیار کرده‌اند.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه خبری الجزیرة؛ روزنامه انگلیسی گاردین در این گزارش با اشاره به سکوت جهانی به‌ویژه کشورهای اسلامی در برابر سرکوب و فشاری که مسلمانان اقلیت ایگور در چین با آن رو به رو هستند، اعمال فشار بین‎المللی به دولت چین برای پایان دادن به نقض حقوق مسلمانان را خواستار شد.

روزنامه گاردین در این گزارش نوشت: در این حال، به تازگی تحرکاتی در عرصه بین‌الملل برای توجه بیشتر به این اقلیت، آغاز شده است.

روزنامه گاردین با اشاره به درخواست میشل باشله، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد از پکن برای تضمین دستیابی ناظران به اطلاعات موردنظر خود در سایه انتشار گزارش‎های نگران‌کننده نوشت: حکومت چین در پاسخ به این درخواست از باشله خواست حاکمیت این کشور را به رسمیت بشناسد.

در ادامه این گزارش با اشاره به هشدارهای بین‎المللی در ارتباط با وضعیت سختی که مسلمانان چین در آن به سر می‌برند، آمده؛ اردوگاه‎های بازداشت مسلمانان در منطقه سین کیانگ واقع در شمال غرب چین نشان‌دهنده افزایش چشمگیر سرکوب‌ها  در چند سال اخیر بوده و براهمیت ژئواستراتژی این منطقه اشاره دارد.

گاردین منطقه سین کیانگ را دارای حکومتی پلیسی دیجیتالی و مملو از نقاط بازرسی و دوربین‎های امنیتی توصیف و تصریح کرد: مردم این منطقه به محض سفر به خارج و یا برپایی شعائر دینی و یا حتی سخن نگفتن به زبان چینی بازداشت می‌شوند.

مسلمانان ایگور در منطقه سین‌کیانگ چین با محدودیت‌های زیادی مواجه هستند  و دولت چین فشار زیادی را علیه آن‌ها اعمال می‌کند که این موضوع با اعتراض نهادهای بین‌المللی حقوق بشری مواجه شده است.

انتهای پیام