صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۴۹۴۸۷
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۳۹۷ - ۰۷:۴۹

گروه معارف ـ امام جمعه و مدیر دارالعلوم اهل سنت زاهدان گفت: دین برای نجات بشریت آمده است، نه اینکه عاملی برای تفرقه، درگیری و فتنه شود؛ امروز مسلمانان خودشان به اختلاف و فتنه‌ها گرفتار شده‌ و به بن‌بست رسیده‌اند، بنابراین نه می‌توانند مشکل خودشان را حل کنند و نه مشکلات جهان را.

به گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، مولوی عبدالحمید اسماعیل‌زهی، امام جمعه و مدیر دارالعلوم اهل سنت زاهدان، شب گذشته در همایش تجلیل از حافظان قرآن و بانوان فاضله مدرسه علمیه حضرت خدیجه کبری(س) این شهرستان، گفت: دین اسلام بزرگترین نعمت است، چراکه هر نعمتی در دنیا فانی و زودگذر است، جز دینی که انسان را به تعالی و کمال می‌رساند.
وی اظهار کرد: الله تعالی دنیا و منافع مادی‌اش را به هر کس می‌دهد، چه‌بسا به دشمنان بیشتر مال و سرمایه بدهد و آن‌ها را به دنیا سرگرم کند؛ اما دین و هدایت را به فرد و ملتی عطا می‌کند که «خداطلبی»، «دین‌دوستی» و «احساس نیاز به دین» در آن‌ها باشد.
امام جمعه اهل سنت زاهدان افزود: دنیا تشنه هدایت است، اما آن‌قدر بیمار و مبتلا به مرض است که تشنگی و نیاز خود را احساس نمی‌کند؛ دین برای نجات بشریت آمده است، نه اینکه عاملی برای تفرقه، درگیری و فتنه شود.
وی بیان کرد: اگر مسلمان، مسلمان واقعی می‌شد هم خودش از این گنج استفاده می‌کرد و هم تمام مردم دنیا اخلاق، صداقت، تقوا، وفا به عهد و عملکرد نیک‌شان را می‌دیدند و به اسلام گرایش پیدا می‌کردند.
مولوی عبدالحمید ادامه داد: متأسفانه امروز مسلمانان خودشان به مریضی و اختلاف و فتنه‌ها گرفتار شده‌ و به بن‌بست رسیده‌اند، به‌همین خاطر نه می‌توانند مشکل خودشان را حل کنند و نه مشکلات جهان را.
وی افزود: اگر نماز، ذکر، قرآن، سنت و احکام کامل در زندگی ما زنده نشود و تهمت، غیبت، دروغ، قتل، فساد، گناه، مشروب‌خواری و موادمخدر در میان مسلمانان رایج باشد، چگونه می‌توانیم با قحطی، فتنه‌ها و آفات مقابله کنیم و مشکلات خود را حل کنیم؟ وقتی ما نمی‌توانیم در مقابل شیطان بایستیم چگونه بتوانیم در جامعه تغییر و تحول بیاوریم.
این عالم اهل سنت اظهار کرد: الله تعالی از ما انتظار تغییر دارد. تا زمانی‌ که در دل خوف و ترس خدا نباشد و مسیر زندگی به‌سوی الله تعالی جریان نداشته باشد، دیگر راه نجات و برون‌رفتی از مشکلات برای ما نیست.

انتهای پیام