صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۵۰۵۵۳
تاریخ انتشار : ۰۵ مهر ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۱

گروه بین‌الملل – با روی کار آمدن کابینه راست افراطی در ایتالیا، فشارها بر جامعه مسلمان که بزرگترین اقلیت دینی این کشور هستند افزایش یافته و نگرانی آن‌ها درباره آینده بیشتر شده است.

به گزارش ایکنا به نقل از الجزیره؛ وزیر کشور جدید ایتالیا پیش از رسیدن به این سمت تهدید کرده بود که مساجد را خواهد بست و اسلام را با قانون اساسی این کشور ناسازگار خوانده بود. هر چند مسلمانان بزرگترین اقلیت دینی ایتالیا هستند اما اسلام در این کشور به رسمیت شناخته نشده است.

در نتیجه مساجد نمی‌توانند از کمک‌های عمومی و تعطیلات دینی برخوردار شوند؛ ازدواج اسلامی به رسمیت شناخته نمی‌شود و هیچ قانونی درباره تاسیس عبادتگاه‌های اسلامی وجود ندارد.

رسانه‌های محلی عبادتگاه‌های موقت را «مساجد غیرقانونی» می‌خوانند و همزمان در تبلیغات خود ترس و بی اعتمادی نسبت به مسلمانان را تبلیغ می‌کنند. «متیو سالوینی» وزیر کشور در طی کمپین انتخاباتی گفت که مساجد را تعطیل خواهد کرد و اجازه ساخت مساجد جدید را نخواهد داد. ممکن است این سخنان فقط تبلیغاتی باشد اما یک رویکرد فکری در پشت آن پنهان است.

بنا بر یک توافق بین دو حزب اصلی ایتالیا، نظارت سختگیرانه‌تری بر روی مساجد انجام و مساجد غیرقانونی بسته خواهد شد؛ امامان جماعت باید ثبت نام کنند و منابع مالی آنها مشخص شود.

زمانی که «سباستین کورتز» صدر اعظم اتریش در ماه ژوئن گذشته 7 مسجد را در این کشور تعطیل کرد، سالوینی از این تصمیم تمجید کرد و خواستار برگزاری نشستی با وی برای اتخاذ تصمیمات مشترک شد.

2.6 میلیون مسلمان در ایتالیا زندگی می‌کنند که 4 درصد جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند. اکثریت آنها خارجی هستند اما یک میلیون نفر از این مسلمانان ایتالیایی‌اند.
 
انتهای پیام