صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۵۱۲۱۰
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۴

گروه حوزه‌های علمیه ــ رئیس مجتمع آموزش عالی علوم انسانی جامعة المصطفی(ص) از ایجاد کرسی خارج فقه علوم انسانی در سال تحصیلی جدید خبر داد.

به گزارش ایکنا؛ علی حاجی ده‌آبادی، رئیس مجتمع آموزش عالی علوم انسانی جامعةالمصطفی (ص) امروز هفتم مهرماه در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید این مجتمع، با بیان اینکه بحث علوم انسانی با رویکرد اسلامی بعد از انقلاب مطرح شده و سابقه چندانی ندارد گفت: با وجود همه فعالیت‌های انجام شده هنوز هم آن طور که باید و شاید این مسئله جایگاه لازم را پیدا نکرده است.

وی با بیان اینکه جامعةالمصطفی در این زمینه کار‌هایی را انجام داده و یا در دستور کار دارد اظهار کرد: این مسئله نویدبخش آینده روشن برای طلاب و پژوهشگران فعال در حوزه علوم انسانی اسلامی است.

رئیس مجتمع آموزش عالی علوم انسانی با تاکید بر ارتقاء کیفی کار‌های تحقیقی در این زمینه و تاکید بر ابهام‌زدایی در حوزه علوم انسانی تصریح کرد: بخش عمده فعالیت‌های علمی این مجتمع به سمت اسلامی‌سازی علوم انسانی سوق داده شده است.
وی با بیان اینکه تولید علم در حوزه علوم انسانی از مهمترین اهداف علمی در این مجتمع است عنوان کرد: فهم صحیح ادبیات و تفکرات رقیب در حوزه علوم انسانی مقدمه برداشتن گام‌های جدی در علوم انسانی اسلامی است ضمن اینکه محققان ما باید نقد‌های علوم انسانی و روش نقد کردن را فرابگیرند.

حاجی ده‌آبادی از راه‌اندازی فقه علوم انسانی خبر داد و افزود: بنا داریم کرسی خارج فقه علوم انسانی را نیز تأسیس کنیم.
ده‌آبادی با بیان اینکه در سرفصل‌های آموزشی بازنگری صورت می‌گیرد بر لزوم دغدغه‌مندی طلاب و اساتید نسبت به علوم انسانی اسلامی تاکید کرد و افزود: طلاب باید تلاش کنند تا با آراء اندیشمندان غربی در حوزه علوم انسانی آشنا شده و راه ورود به بحث از منظر اسلامی را باز کنند.

حاجی ده‌آبادی ادامه داد: یکی از مسائل مهم، مرور روایات اسلامی برای احصاء استاندارد‌های یادگیری و آموزش از منظر علوم اسلامی است، زیرا متاسفانه انبوه‌خوانی یکی از مشکلات نظام‌های آموزشی فعلی است.
وی با بیان اینکه در متون اسلامی بر تکرار و تعمیق آموزه‌ها سفارش زیادی شده است ادامه داد: دانش‌پژوه نباید به سمت خستگی تحصیلی سوق داده شود، زیرا باعث فاصله گرفتن از مباحث پژوهشی عمیق و کاربردی خواهد شد.

وی با اشاره به شعار سال جدید این موسسه عنوان کرد: کیفی‌سازی آموزش و تربیت، مهمترین شعار سال جدید تحصیلی مجتمع آموزش عالی علوم انسانی به شمار می‌رود.
انتهای پیام