صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۵۲۵۴۴
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۰
حجت‌الاسلام‌ شاهروی عنوان کرد:

کانون خبرنگاران نبأ ــ در بیش از 300 آیه از قرآن کریم درباره رحمت واسعه الهی سخن به میان آمده و در سوره زمر نیز به‌طور مفصل به این مسئله پرداخته شده است.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین شاهرودی، سخنران آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) شامگاه سه‌شنبه، 10 مهرماه در شبستان امام خمینی(ره) با اشاره به گسترده بودن رحمت الهی، گفت: معنای رحمت درباره خداوند افاضه وجود به مخلوقات است که نشان‌دهنده احسان و فضل ذات پروردگار نسبت به مخلوقات است.
وی افزود: فضل خداوند یعنی خلق وجود نبی گرامی اسلام(ص) و رحمت خداوند یعنی وجود مبارک حضرت علی(ع) در عالم خاکی است و فضل یعنی آغاز یک نعمت و رحمت یعنی ادامه همان نعمت که در غدیر خم با رحمت الهی، نعمتش استمرار پیدا کرد و دائمی شد.
استاد حوزه علمیه عنوان کرد: ماه محرم ماه رحمت الهی و وجود مبارک امام حسین(ع) نیز نماد کامل رحمت واسعه الهی نسبت به مخلوقات است.
وی تأکید کرد: در بیش از 300 آیه از قرآن کریم درباره رحمت واسعه الهی سخن به میان آمده است و در سوره زمر نیز به‌طور مفصل به این مسئله پرداخته شده است.
سخنران حرم بانوی کرامت در ادامه افزود: اگر کسی بخواهد به رحمت الهی نزدیک و از این موهبت الهی بهره‌مند و مستفیض شود، باید منازلی را طی کند که اولین آن‌ها انابه و توبه واقعی است.
وی یادآور شد: ماه محرم می‌تواند یکی از بهترین ماه‌ها برای توبه واقعی و بهترین زمان برای توسل به امام حسین(ع) باشد و انسان عهدنامه‌ای با امام مبنی بر ترک گناه امضا کند.
حجت‌الاسلام شاهرودی در ادامه گفت: اولین کلاس برای نزدیک شدن به رحمت واسعه الهی، توبه حقیقی و استغفار از معاصی است که می‌تواند همانند چراغی هدایت‌کننده انسان شود.
سخنران آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) تأکید کرد: استغفار یعنی نهایت خشوع و خضوع در برابر ذات اقدس الهی که باید به معنای واقعی کلمه از قلب و درون انسان بیان و انجام شود و استغفار درمان‌کنننده تمامی دردهای دنیوی و معنوی است.
وی گفت: استغفار واقعی مانع عذاب الهی در یوم القیامه می‌شود و استغفار کردن نسخه‌ای نورانی است که می‌تواند تمامی ضعف‌ها را به قوت تبدیل و نقص‌های مادی و معنوی انسان را برطرف کند.
حسین شاهبداغی
انتهای پیام