صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۵۳۱۱۰
تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۵

گروه فرهنگی ــ نماینده ولی فقیه در استان زنجان گفت: برپایی نمایشگاه کتاب و رسانه‌ها فرصتی است که در آن صاحبان فکر و اندیشه افکار خود را ارائه می‌دهند و دیگران را با آن‌ها آشنا می‌کنند.

به گزارش ایکنا از زنجان، آیت‌الله علی خاتمی، نماینده ولی فقیه در استان  زنجان شامگاه جمعه، 13 مهرماه در حاشیه نهمین نمایشگاه سراسری کتاب زنجان و سومین نمایشگاه مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری استان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این دو نمایشگاه حاوی پیام‌های مهمی است و یک رویداد فرهنگی بزرگ در جامعه به‌شمار می‌رود.
وی با تأکید بر اینکه باید از این ظرفیت برای تبادل اندیشه استفاده کرد، افزود: برپایی نمایشگاه کتاب و رسانه‌ها فرصتی است که در آن صاحبان فکر و اندیشه افکار خود را ارائه می‌دهند و دیگران را با آن‌ها آشنا می‌کنند.
نماینده ولی فقیه در استان زنجان با اشاره به اینکه فرهنگ نوشتاری جزو ماندگارترین فرهنگ‌هاست، ادامه داد: برگزاری این نمایشگاه‌ها به نوعی ایجاد موج است که به رشد و ارتقای فرهنگی مردم کمک می‌کند.
وی برگزاری نمایشگاه سراسری کتاب در زنجان را خوب توصیف کرد و گفت: امیدواریم با استقبال مردم، به ارتقای فرهنگ مطالعه کمک کند.
انتهای پیام