صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۵۳۵۰۱
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۵
از سوی دبیرخانه دین‌پژوهان اعلام شد؛

کانون خبرنگاران نبأ ــ دبیرخانه دین‌پژوهان کشور از مراکز، مؤسسات و پژوهشگاه‌های حوزوی و دانشگاهی و محققان مستقل، درخواست کرد تا از میان آثار پژوهشی چاپ­ نشده خود در هر رشته علوم اسلامی، یک اثر برگزیده و آماده چاپ را به این دبیرخانه ارسال کنند.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ دبیرخانه دین‌پژوهان کشور از مراکز، مؤسسات و پژوهشگاه‌های حوزوی و دانشگاهی و محققان مستقل، درخواست کرد تا از میان آثار پژوهشی چاپ­ نشده خود در هر رشته علوم اسلامی، یک اثر برگزیده و آماده چاپ را به این دبیرخانه ارسال کنند.
این دبیرخانه اعلام کرد که در ضوابط ارزیابی و امتیازبندی این دوره، پژوهش­‌هایی در فرآیند ارزیابی و داوری علمی قرار می­‌گیرند که دارای ویژگی­‌های علمی و پژوهشی لازم، از جمله: 1- نوآوری و تکراری نبودن 2- طرح مسئله و پاسخگویی به مسائل نظری 3- ارائه راه­‌حل­‌های علمی در مسائل علمی  4- نقادی و ایده‌پردازی و مدل­‌سازی باشند.
شورای دین‌پژوهان از مدیران پژوهشی تقاضا کرد در انتخاب پژوهش برتر و معرفی به دبیرخانه شورای دین‌پژوهان، توجهات لازم را به ویژگی­‌ها و ملاک‌های چهارگانه فوق ­الذکر، داشته باشند.
مهلت دریافت آثار تا پایان آبان‌ماه سال جاری اعلام شده است؛ نتیجه ارزیابی و داوری برای انتخاب و معرفی پژوهش‌های برتر و برگزیده دینی در هفته پژوهش سال جاری و در یازدهمین آئین تجلیل از پژوهشگران دینی اعلام خواهد شد.
حامد رئیسی
انتهای پیام