صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۵۳۵۹۱
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۹

کانون خبرنگاران نبأ ــ رئیس فرهنگ‌سرای عطار نیشابوری به همراه رئیس خانه موزه شهیدان اقبالی در ویژه‌برنامه «ستارگان پرفروغ» منطقه 10 با خانواده معظم شهید والامقام «جمال نژادجواد» دیدار می‌کند.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ در ویژه‌برنامه «ستارگان پر فروغ» این هفته که سه‌شنبه، 17 مهرماه، ساعت 11 در بیت شهید «جمال نژادجواد» برگزار می‌شود، محمدرضا جمالی، مدیر فرهنگی ــ هنری شهرداری منطقه 10 به‌منظور گرامیداشت یاد و خاطره شهدا با خانواده معظم این شهید والامقام دیدار و از ایشان تجلیل خواهد کرد.
شهید جمال نژاد‌جواد متولد 1343 از دلاورمردان دوران دفاع مقدس است که در هفدهم اردیبهشت‌ماه 1365 در درگیری با مزدوران کومله در منطقه بانه کردستان به درجه رفیع شهادت نایل می‌شود.
یادآور می‌شود، گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام منطقه 10 به همراه پاسداشت فرهنگ ایثار، شهادت و مقاومت در قالب دیدار و تکریم خانواده معظم شهدا، براساس فرموده مقام معظم رهبری به «تلطف و احوال‌پرسی از خانواده شهدا» از اهداف برنامه ستارگان پر فروغ است که هرهفته، سه‌شنبه‌ها به همت خانه موزه شهیدان اقبالی برگزار می‌شود.
امیر علی‌پور
انتهای پیام