صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۵۵۴۵۷
تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۶

کانون خبرنگاران نبأ ــ امام جمعه موقت چغادک با اشاره به اینکه امام علی (ع) فرمود «بهترین میراث برای فرزندان تربیت صحیح است»، گفت: سرانجام نیک مخصوص پرهیزکاری است و نیکی و بدی تابع عمل فرد است.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ مراسم سوگواری شهادت حضرت رقیه بنت الحسین(ع) و تجمع مدافعان حرم، شامگاه جمعه، 20 مهرماه به همت هیئت مذهبی منتظران حضرت مهدی(عج) و با همکاری سازمان فرهنگی ــ اجتماعی شهرداری بندر بوشهر در موقوفه انتفاعی خاتم‌الانبیا(ص) اوقاف و امورخیریه منطقه 1 مرکز استان برگزار شد.

حجت‌السلام‌والمسلمین مصطفی میرزایی، امام جمعه موقت چغادک در این آئین با نگاه تحلیلی به تأثیر آسیب‌زای شبیخون فرهنگی دشمن در جامعه پرداخت و اظهار کرد: تکنیک درس دشمن‌شناسی می‌تواند لشکر حق را در برابر همه توطئه‌های نفوذی فائق آورد.

امام جمعه موقت چغادک با بیان اینکه تربیت در نظام خانواده و ساختار نظام آموزشی دستخوش حوادث و نفوذهای بیرونی قرار گرفته و نیازمند هوشیاری و بیداری بیشتر مردم جامعه و مسئولان است، افزود: انسان باید قلب خود را در مسیر طاعت خدا قرار دهد و همنشین با اهل طاعت الله شود.

اهمیت فریضه امر به معروف و نهی از منکر

وی تصریح کرد: اگر جامعه خالی از فریضه امر به معروف و نهی از منکر شود اشرار و ناکسان بر تمامی اقشار جامعه مسلط خواهند شد.

حجت‌السلام میرزایی با اشاره به اینکه امام علی (ع) فرمود «بهترین میراث برای فرزندان تربیت صحیح است»، گفت: سرانجام نیک مخصوص پرهیزکاری است و نیکی و بدی تابع عمل فرد است.

در پایان مراسم میثم مطیعی، ذاکر سیدالشهدا(ع) در وصف حضرت رقیه خاتون‌(س) به مرثیه‌سرایی و مقتل‌خوانی پرداخت و حاضران با ندای «لبیک یا زینب» عزاداری و سوگواری کردند.

محمد عبیدی
انتهای پیام