صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۵۶۳۹۸
تاریخ انتشار : ۲۴ مهر ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۸

گروه سلامت ــ رئیس سازمان غذا و دارو در پیامی، ۲۴ مهرماه( ۱۶ اکتبر) روز جهانی غذا را به همه دست اندرکاران حوزه غذا « از مزرعه تا سفره» تبریک گفته و ضمن پاسداشت خدمات فعالان این حوزه، در این خصوص نکاتی چند را یادآور شد.

به گزارش ایکنا، به نقل از وبدا، غلامرضا اصغری، رئیس سازمان غذا و دارو در پیامی، ۲۴ مهرماه (۱۶ اکتبر) روز جهانی غذا را به همه دست اندرکاران حوزه غذا «از مزرعه تا سفره» تبریک گفته و ضمن پاسداشت خدمات فعالان این حوزه، در این خصوص نکاتی چند را یادآور شد.
متن پیام به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
۲۴ مهرماه مصادف با ۱۶ اکتبر و سالروز تأسیس سازمان جهانی فائو، دیریست که در بسیاری از کشور‌های جهان به عنوان «روز جهانی غذا» گرامی داشته می‌شود و نظر به اهمیت، اولویت و تقدم غذا بر همه مؤلفه‌های مؤثر بر سلامت جامعه، این مهم در نظام سلامت ما در قالب هفته ملی غذا مورد توجه قرار گرفته است.

روز جهانی غذا در سال ۲۰۱۸ در حالی با شعار «تلاش برای دستیابی به گرسنگی صفر» برگزار می‌شود که گزارش‌های جهانی حکایت از آن دارد کماکان میزان گرسنگی در سطح جهان رو به افزایش است و جامعه بشری در قرن بیست و یکم، شاهد سوء تغذیه مزمن قریب یک میلیارد نفر انسان است.
 
جنگ‌ها، شرایط آب و هوایی ناشی از تغییرات اقلیمی و زیست محیطی، حکمرانی نامطلوب، رکود اقتصادی، خوی استکباری و استثماری قدرت‌های جهانی و نظام سرمایه‌داری، سیاست‌های ناعادلانه اقتصادی و کم توجهی به عنصر عدالت در تصمیم سازی‌های ملی و بین‌المللی، مسیر پیشرفت در نبرد علیه گرسنگی و سوءتغذیه را با مانع مواجه ساخته و بر رنج آدمیان افزوده و زحمات و تلاش‌های فعالان و دست اندرکاران حوزه غذا و سلامت را دوچندان کرده است.
 
همزمان روی دیگر این سکه، معضل سوء تغذیه ناشی از چاقی و اضافه وزن و الگو‌های غذایی ناسالم نیز سلامت بیش از دو میلیارد نفر را در سراسر جهان در معرض خطر قرار داده است.
 
به این همه البته آسیب‌های جدی ناشی از مداخلات غیرمسئولانه و غیراخلاقی نظیر عرضه فرآورده‌های غذایی جعلی، تقلبی و قاچاق، باقیمانده سموم را هم باید افزود که از تهدیدات فراروی سلامت غذا است و نگاه ویژه همه دولت‌ها و جوامع را می‌طلبد.

در این اثنا و بدین مناسبت، به جا است که ضمن توجه دادن و آگاه‌سازی مردم و جوامع به آسیب‌های موجود، از تلاش‌ها و خدمات بی شائبه و روزافزون جمع خستگی ناپذیر فعالان و دست اندرکاران حوزه تأمین، تولید، توزیع و نظارت بر غذای سالم از «مزرعه تا سفره» و همه همکاران حوزه غذا و تغذیه در سراسر میهن عزیز اسلامی تقدیر کرده و برای همه این عزیزان، علی الخصوص همراهان این وادی در مجموعه نظام سلامت، سازمان غذا و دارو و معاونت‌های غذا و دارو دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور که با روحیه جهادی، کیفیت و سلامت را به مردم خود عرضه می‌دارند، از درگاه ایزد منان، بهترین‌ها را آرزو داشت.
 
انتهای پیام