صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۵۹۱۹۷
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۷

گروه ادب ــ مؤسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران ازناشران سراسر کشور برای ثبت‌نام در نمایشگاه‌های کتاب استانی در ماه آذر دعوت کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی مؤسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران؛ بر اساس این فراخوان پنج نمایشگاه استانی کتاب در آذرماه در استان‌های خراسان رضوی، فارس، سمنان، خراسان جنوبی و بوشهر برگزار می‌شود. ناشران سراسر کشور می‌توانند از امروز تا 18 آبان به پایگاه الکترونیکی مؤسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران مراجعه و ثبت‌نام کنند.

نمایشگاه کتاب خراسان رضوی از تاریخ 2 تا 8 آذر در مشهد، نمایشگاه کتاب فارس از تاریخ 3 تا 8 آذر در شیراز، نمایشگاه کتاب سمنان از تاریخ 11 تا 16 آذر در شاهرود نمایشگاه کتاب خراسان جنوبی از تاریخ 19 تا 24 آذر در بیرجند و نمایشگاه کتاب بوشهر از تاریخ 19 تا 24 آذر در محل دائمی نمایشگاه‌های بوشهر برگزار می‌شود.

انتهای پیام