صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۵۹۳۰۰
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۳۹۷ - ۲۰:۲۵

نشست چهارجانبه سران در استانبول با محوریت بررسی مسئله سوریه پایان یافت. فرستاده سازمان ملل به سوریه نیز این نشست را سازنده و جدی خواند.

به گزارش ایکنا  ایسنا نوشت: نشست سران استانبول با مشارکت ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه و رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه و آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان و امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه پایان یافت.

همزمان، استفان دی‌میستورا، فرستاده ویژه سازمان ملل به سوریه گفت که نشست سران چهارجانبه استانبول درمورد سوریه سازنده و جدی است.

در همین حال، رجب طیب اردوغان در سخنرانی خود در بخش آغازین این نشست چهارجانبه گفت: نگاه جهانیان و مردم سوریه به نشست چهارجانبه استانبول است. باید به صورت سازنده فعالیت کرد و امیدها را به ناامیدی بدل نکرد.

وی با ابراز خرسندی از میزبانی از رهبران روسیه، آلمان و فرانسه در کشورش، اظهار امیدواری کرد که این نشست خیر و خوبی را به ارمغان بیاورد.

اردوغان تاکید کرد: پرونده سوریه از اولویت مسائل برای ما در هنگام رایزنی‌های ما با پوتین بوده است. ما همواره توجهی را برای تماس مستحکم با ماکرون و مرکل و مطلع کردن آنها از جزئیات تحولات سوریه نشان داده‌ایم.

پیش از این نشست، رئیس جمهوری روسیه با همتای ترکیه‌ای خود و صدر اعظم آلمان دیدار کرد.

مذاکرات دوجانبه میان پوتین و اردوغان و سپس میان پوتین و مرکل در پشت درهای بسته انجام شد و هیچ گونه اظهاراتی برای رسانه‌ها مطرح نگشت.

دستورکارهای این نشست پیرامون تلاش‌ها برای حل و فصل سیاسی بحران سوریه از طریق نشست‌های آستانه و ژنو و تقویت آتش بس در ادلب در شمال غرب سوریه بوده است.

انتهای پیام