صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۶۰۰۷۶
تاریخ انتشار : ۰۹ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۲

کانون خبرنگاران نبأ ــ دومین محفل قرآنی «طنین نور» هم‌زمان با شام اربعین حسینی و با حضور اساتید و قاریان و حافظان ممتاز بین‌المللی و کشوری در مشهد برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ دومین محفل قرآنی «طنین نور» هم‌زمان با شام اربعین حسینی و با حضور اساتید و قاریان و حافظان ممتاز بین‌المللی و کشوری به میزبانی جلسه قرآن اهل بیت(ع) در مشهد واقع در بلوار شهید فرامرز عباسی برگزار شد.

در این محفل نورانی که محمدجواد رجایی و امید حسینی‌نژاد، قاری و مؤذن آستان مقدس رضوی و اساتید و قرآن‌‌آموزان مؤسسه صراط به مدیریت هاشم زاهدمقدم و محمد حسن‌دخت مشهدی و جلسه قرآن جوادالائمه(ع) به مدیریت سیدعبدالرضا معینی و امید رمضانی حضور داشتند، حسین غلامی از پیشکسوتان قرآنی به ارائه مباحث تفسیری و بیان نکات اخلاقی هر تلاوت پرداخت.

تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید توسط سلیمان جعفری، حمید صفدری، کاظم اصغرزاده، ابوالفضل زاهدمقدم، سیدحمزه موسوی، سعید بیژنی اول و محمدجواد پناهی، قاری و داور بین‌المللی از دیگر بخش‌های این مراسم بود.

ابراهیم الهی

انتهای پیام