صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۶۱۳۰۸
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۴

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ طبق تفاهم انجام شده بین رادیو قرآن و اداره کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش، مقرر شد دانش‌آموزان دقایقی از مراسم آغازین مدارس را با برنامه‌های قرآنی تولید شده در این شبکه رادیویی همراه شوند.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی رادیو قرآن، همزمان با روز دانش‌آموز، جلسه مشترک رادیو قرآن و اداره کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش در راستای اجرای مرحله دوم طرح قرآن، کتاب زندگی(بشارت ۱۴۵۲) با محوریت جزء سی‌ام قرآن کریم در مدارس سراسر کشور برگزار شد که احمد ابوالقاسمی، مدیر رادیو قرآن، حجت‌الاسلام والمسلمین محمودرضا ذکاوت، قائم مقام رادیو قرآن، احمد فراهانی، مدیر گروه آموزش رادیو قرآن، محمدرضا مسیب‌زاده، مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش به همراه کارشناسان این اداره کل در این جلسه حضور داشتند.
طی این جلسه مقرر شد تا مراسم آغازین مدارس در قالب یک برنامه با محتوای تلاوت، ترجمه و نکات آموزشی سبک زندگی، نکات اخلاقی و همچنین یک مسابقه پیامکی تولید و ساعت ۷:۳۰ هر روز صبح از رادیو قرآن پخش شود.
 این طرح توسط گروه آموزش رادیو قرآن مطرح شده که در آینده نزدیک نیز اجرایی خواهد شد.

انتهای پیام