صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۶۳۲۸۳
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۰

گروه بین‌الملل – پس از آنکه برخی از رهبران مذهبی اندونزی واکسن سرخک و سرخجه را نجس اعلام کردند، کار واکسیناسیون در این کشور با بحران روبرو شده است.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه خبری پرت نو؛ در ماه آگوست (مرداد) رهبران شورای علمای اندونزی (MUI)، واکسن سرخک و سرخجه را نجس اعلام کردند؛ پیروی مسلمانان از این حکم، باعث کاهش شدید واکسیناسیون در این کشور شده است.
 

بنابر اعلام این شورا، در این واکسن‌ها از ژلاتین به عنوان ماده تثبیت‌کننده استفاده شده که در آن مواد گرفته شده از خوک به کار رفته است.

وزارت بهداشت اندونزی با امید صدور فتوا در تایید برنامه واکسیناسیون خود به شورای علمای اندونزی مراجعه کرده است. نهادهای اسلامی در سرتاسر جهان، این واکسن را بدون اشکال تشخیص داده‌اند؛ مثلا در سال 2016 شورای فتوای مالزی برای پیروان خود واکسیناسیون را اجباری کرد.

عصرورون نعم شعله (Asrorun Ni’am Sholeh) رئیس شورای علمای اندونزی می‌گوید: دولت و سازمان جهانی بهداشت باید نهایت سعی خود را به کار گیرند تا به حساسیت‌های مسلمانان درباره داروها و واکسن‌های حلال توجه کند.

اکنون مقامات بهداشتی اندونزی برای مبارزه با این بیماری‌های واگیر دچار چالشی سخت شده‌اند. گزارش شده 95 درصد از مردم جاوا به حمایت از کمپین مبارزه با واکسیناسیون پیوستند.

تحریم این واکسن‌ها می‌تواند بر گردشگری این کشور نیز تاثیر بگذارد، به طوری که بسیاری از استرالیایی‌ها که قصد سفر به این کشور داشتند، نگران این مسئله شده‌اند.
انتهای پیام