صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۶۳۳۶۸
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۹:۵۵

گروه سلامت ــ رئیس انجمن سواد رسانه‌ای کشور بر اهمیت نقش آموزش سواد رسانه‌ای در تولید ثروت ملی کشور تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار ایکنا؛ سیدمرتضی موسویان، رئیس مرکز رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دومین همایش سواد رسانه‌ای که عصر امروز 21 آبان ماه در سازمان سینمای وزارت ارشاد برگزار شد، با اشاره به تاثیر فضای مجازی در کاهش معدل درسی دانش آموزان عنوان کرد: باید کاری کنیم که فضای مجازی به کمک دانش‌آموزان بیاید و منجر به ارتقای وضعیت درسی آنها شود.

وی تاکید کرد: باید به والدین به ویژه آنهایی که دارای فرزند در مقطع دبستان و پیش‌دبستانی هستند، سواد رسانه‌ای آموزش داده شود.

موسویان ادامه داد: ثروت ملی یک کشور ارتباط مستقیمی با تعداد نخبگان آن کشور که دارای سواد رسانه‌ای هستند، دارد.

وی ادامه داد: سواد رسانه‌ای چهار وجه توانایی دسته‌بندی، توانایی تجزیه و تحلیل، قدرت ارزیابی و رسیدن به تولید خلاق است که والدین و مربیان باید اینها را مد نظر داشته باشند. چرا که زندگی در زیست بوم جدید براساس سواد رسانه‌ای شکل می‌گیرد.

موسویان در ادامه با بیان اینکه 520 بستر دارای شامد وجود دارند، گفت: سه شرکت نیز به معرفی و تولید و عرضه سیم‌کارت کودک می‌پردازند. برای حضور کودک در فضای مجازی نیز در حال بررسی هستیم و امیدواریم با ارتقای سواد رسانه‌ای به آنها کمک کنیم.

وی با بیان اینکه پیش از فیلتر تلگرام 25 کانال تلگرامی دارای شامد بودند، گفت: این کانال‌ها کمترین میزان تخلف را داشتند.

به گزارش ایکنا در این همایش از 5 فیلم سینمای به وقت شام، اتاق تاریک، جشن دلتنگی، لاتاری و خجالت نکش تقدیر شد و فیلم جشن دلتنگی به عنوان فیلم برتر در حوزه سواد رسانه‌ای معرفی شد. همچنین از 4 مجتمع دیجیتال در استان‌های سمنان، آذربایجان غربی، قزوین و اصفهان نیز به عنوان مجتمع‌های حامی سواد رسانه‌ای در کشور تجلیل شد.

در این همایش نیز همچنین از سه مقاله برتر در حوزه تجربی و کاربردی تقدیر شد.

محمد صادق باطنی، نفر اول، حسین حق‌پناه، نفر دوم، محسن شهبازی، نفر سوم توانستند حائز رتبه‌های اول تا سوم شوند. در بخش علمی پژوهشی نیز بتول کی‌خواه، مریم کشاورز مسعودنیا، محمد جعفر اسفندیاری به ترتیب رتبه اول تا سوم را کسب کردند. همچنین در ادامه این همایش ضمن تقدیر از رسانه‌های حامی نهضت سواد رسانه‌ای، خبرگزاری ایکنا به عنوان رسانه برتر معرفی و با اهدای تندیسی از آن تجلیل شد.

انتهای پیام