صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۶۴۲۱۴
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۴

گروه بین‌الملل ـ وزارت فرهنگ مصر سال گذشته قرآنی کهن و خطی با نام «مصحف عثمان بن عفان» را مرمت کرد که قرآنی نادر در جهان است.

به گزارش ایکنا به نقل از روزنامه اینترنتی «الیوم السابع» مصر؛ 20 آگوست 2017 میلادی بود که وزارت فرهنگ مصر با همکاری انجمن «المکنز الاسلامی» پایان مرمت قرآن خطی تاریخی این کشور با نام «مصحف عثمان بن عفان» را جشن گرفت؛ قرآنی که نسخه‌ای نادر در جهان است.

اما پس از این جشن، این قرآن تاکنون رؤیت نشده و همین امر سبب شد که خبرنگار الیوم السابع به سراغ هشام عزمی، رئیس مرکز کتب و اسناد ملی مصر رفته و از او بپرسد مصحف عثمان بن عفان پس از مرمت در کجا نگهداری می‌شود؟.

هشام عزمی در پاسخ گفت: این قرآن در حال حاضر در واحد مرمت مرکز کتب و اسناد ملی نگهداری می‌شود و ما به فکر نمایش آن به بازدیدکنندگان هستیم.

وی افزود: چند جایی در مرکز اسناد ملی برای این کار انتخاب شده است و ما در مرحله انتخاب بهترین گزینه برای نمایش این قرآن هستیم تا در جایی که شایسته آن است، در معرض دید عموم قرار گیرد.

گفتنی است؛ مصحف عثمان در مصر، یکی از قرآن‌هایی است که عثمان بن عفان، خلیفه سوم مسلمانان در سال 25 هجری دستور نگارش آن را داد و این قرآن در آن زمان، به دستور وی به شهرهای اسلامی فرستاده شد.

 

انتهای پیام