صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۶۴۵۹۰
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۶

گروه معارف - رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بجنورد گفت: با تشکیل کمسیون سطح‌بندی ۴۲ نفر از مداحان این شهرستان سطح بندی شدند.

حجت‌الاسلام ناصر هدایتی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بجنورد در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان‌شمالی اظهار کرد: با تشکیل کمسیون سطح بندی 42 نفر از مداحان بجنورد که در سامانه طوبی ثبت نام شده بودند با حضور اعضای کمسیون سطح‌بندی شدند.
وی افزود: تاکنون 311 نفر از مداحان بجنورد سطح بندی شده‌اند که برای 270 نفر کارت مداحی صادر شده و برای باقی مداحان نیزاین کارت تا پایان هفته صادر خواهد شد.
هدایتی ادامه داد: لازمه شرکت در انتخابات کانون مداحان داشتن کارت مداحی سطح بندی شده از سامانه طوبی بوده که مداحان وشعرای آیینی با در دست داشتن کارت مداحی می توانند در 9 آذر ماه سال جاری به کاندیداهای خود رأی دهند.
وی با اشاره به برپایی گفتمان‌های دینی در مدارس بجنورد با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، یادآورشد: این گفتمان‌های دینی با دو موضوع آسیب‌های اجتماعی، عفاف و حجاب در مدارس متوسطه بجنورد برگزار خواهد شد.
هدایتی افزود: امسال با جدیت هرچه بیشتر و تلاش مضاعف برگزاری گفتمان‌های دینی با کیفیت بالاتر و با حضور اساتید مجرب تری در دستور کار اداره تبلیغات اسلامی درشهرستان بجنورد است.
انتهای پیام