صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۶۸۵۹۸
تاریخ انتشار : ۱۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۸:۵۶
رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال:

گروه جامعه ــ رئیس مرکز فناوی اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال، خلاقیت را کلید موفقیت فعالان موضوعات رضوی برشمرد و اظهار کرد: برای ایجاد خلاقیت در این عرصه می‌توان از بخش‌هایی نظیر ظرفیت حوزه دین‌پژوهی کمک گرفت.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از روابط عمومی مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال، آئین اختتامیه ششمین جشنواره سراسری تولیدات محتوای رضوی با حضور محمدرضا بهمنی، رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال کشور و مسئولان استانی در حسینیه امینی‌ها برگزار شد.

محمدرضا بهمنی طی سخنانی در این مراسم اظهار کرد: این جشنواره با دیدن باورهای فرهنگی و دینی ما گره خورده است. گونه‌شناسی رویدادها اعم از قالب‌ها، موضوعات، مخاطبان و مصرف کنندگان، ... هر کدام ویژگی‌های خود را دارند؛ اما جشنواره‌های موضوعی می‌توانند از حیث جریان‌سازی قابل توجه و تأمل قرار گیرد.

وی با اشاره به نیاز ارتقای محتوایی در کلان برنامه‌های جشنواره موضوعی، تصریح کرد: یکی از آثار رویدادهای موضوعی، ارتقای محتوایی تولیدات فرهنگی و هنری است و لذا چنین رویدادهایی مورد حمایت وزارتخانه قرار می‌گیرد.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال با اشاره به این مهم که در طبقه‌بندی‌ها باید جشنواره رضوی را در گروه «قرآن و عترت» قرار داد، افزود: در عرصه فرهنگ و هنر دو رویکرد به محوریت بخشی به «قرآن و عترت» می‌توان داشت، نخستین مورد آن قرآن و عترت به مثابه موضوع و در رویکرد دوم قرآن و عترت به مثابه هادی است.

بهمنی ادامه داد: پرداختن به ساحت قدسی حضرت امام رضا(ع) نیز مراتبی دارد که بر اساس آن می‌توان به، آثار فرهنگی و هنری معطوف به معرفی شخصیت، زندگانی و تاریخ حیات حضرت، آثار فرهنگی و هنری معطوف به احیای قول و فعل حضرت در مرتبه تربیت فردی و الگوسازی سطح فردی، آثار فرهنگی و هنری معطوف به احیای قول و فعل حضرت در مرتبه اجتماعی و حاکمیتی اشاره کرد.

رئیس مرکز فناوی اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال با اشاره به اینکه به نظر می‌رسد اصل حمایت و تشویق فعالان موضوعات رضوی امر مبارکی بوده، اما نیاز به اعتلا و خلاقیت دارد، اظهار کرد: برای ایجاد خلاقیت در این عرصه می‌توان از بخش‌هایی نظیر ظرفیت حوزه دین پژوهی کمک گرفت؛ در عین حال باید موضوع‌سازی و تشویق به تولید جدید کرد. همچنین در کنار این مسائل می‌توان رصد و پایش را جدی‌تر در دستورکار قرار داد.

وی در پایان یادآور شد: همانند همایش‌ها که دو بخش فراخوان و بخش سفارش مقاله دارند، در جشنواره‌های موضوعی هم علاوه بر بخش فراخوان، می‌توان بخش سفارش تولید داشت تا به خلاقیت و ارتقای کیفی این جشنواره‌ها منجر شود.

انتهای پیام