صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۶۹۸۴۲
تاریخ انتشار : ۱۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۶

گروه بین‌الملل ـ مراسم توزیع قرآن‌های دیجیتال «بصیرت» به خط بریل میان روشندلان ترکیه در دانشگاه «مرمره» استانبول برگزار شد.

به گزارش ایکنا به نقل ار پایگاه خبری «turkpress»؛ بنياد خیریه قطر نسخه‌هایی از قرآن به خط بریل منتشر و تا کنون  این قرآن‌ها را با هدف خدمت به نابینایان در کشورهای مختلف جهان توزیع کرده است.
 
همچنین، علاوه بر نسخه مکتوب این قرآن که «بصیرت» نام دارد، نسخه دیجیتال این قرآن نیز تولید شده که شماری از این نسخه‌های دیجیتال دیروز (14 آذرماه) در میان روشندلان ترکیه در استانبول توزیع شد.
 
این نسخه‌های قرآنی که با هدف یادگیری آسان قرآن برای روشندلان فراهم شده، حاصل همکاری بنیاد خیریه قطر و وزارت امور خانواده و سیاست‌های اجتماعی ترکیه و دانشگاه مرمره استانبول است.
 
نسخه‌های قرآنی دیجیتال به خط بریل تحت عنوان «بصیرت» با حضور «کامل ییلماز»، مفتی شهر استانبول، «خالص قورالای»، مسئول وزارت امور خانواده استانبول و نمایندگانی از بنیاد خیریه قطر در دانشگاه مرمره در میان افراد نابینا توزیع شد.
 
کامل ییلماز با اشاره به آیه 46 سوره حج «فَإِنَّهَا لَا تَعْمَى الْأَبْصَارُ وَلَكِنْ تَعْمَى الْقُلُوبُ الَّتِي فِي الصُّدُورِ»(در حقيقت چشمها كور نيست ليكن دلهايى كه در سينه‏ هاست كور است)، گفت: عمل دیدن، کار چشم نیست بلکه کار دل است.
 
قورالای نیز در این رابطه گفت: نسخه مکتوب مصحف «بصیرت» به خط بریل شامل 6 جلد و وزن آن 15 کیلوگرم است و این مصحف ویژگی خاصی دارد که فرد روشندل می‌تواند با استفاده از آن و با حرکت دادن قلم دیجیتال بر روی خطوط، به تلاوت قاریان مختلف گوش فرا دهد.
 
یادآوری می‌شود، نسخه‌های دیجیتال مصحف «بصیرت» دارای فهرستی به خط بریل است که با یک قلم الکترونیک به نابینایان کمک می‌کند به‌راحتی قرآن را بخوانند.
انتهای پیام