صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۷۰۷۸۱
تاریخ انتشار : ۱۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۴

گروه مسابقات ــ بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم ناجا همراه با اولین دوره مسابقات سراسری قرآن ویژه خانواده‌های نیروی انتظامی جمهوری اسلامی در مشهد برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا؛ بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم ناجا همراه با اولین دوره مسابقات سراسری قرآن ویژه خانواده‌های نیروی انتظامی جمهوری اسلامی از 20 تا 22 آذرماه جاری در مجتمع تربیتی امام رضا(ع) در مشهد مقدس برگزار می‌شود.

این مسابقات ویژه کارکنان و خانواده‌هایشان برگزار می‌شود که در همین زمینه تعداد 630 نفر در این رقابت‌ها شرکت کرده‌اند.

شرکت کنندگان در این مسابقات در 10 رشته پنج جزء، 10 جزء، 15 جزء، 20جزء، حفظ کل، اذان، قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، درک مفاهیم سطح یک و درک مفاهیم سطح دو به رقابت می‌پردازند.

سرهنگ رمضان‌علی روزمقدس، مسئول روابط عمومی سازمان عقیدتی ــ سیاسی  ناجا  در این باره گفت: تفاوت این دوره از مسابقات با دوره‌های قبلی در این است که رشته حفظ 15 جزء و مسابقات خانواده ناجا برای اوین بار به این دوره مسابقات اضاف شده است؛ چراکه شرکت‌کنندگان در این دوره منتخبین مسابقات منطقه‌ای هستند.

وی در پایان گفت: نتایج این دوره مسابقات در روز اختتامیه اعلام و به برگزیدگان نیز جوایزی اعطا خواهد شد.

انتهای پیام