صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۷۴۸۸۴
تاریخ انتشار : ۰۲ دی ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۷

گروه شبکه اجتماعی ــ به اعتقاد صادق‌نیا سکولار خواندن حوزه علمیه توسط رحیم‌پور بدین خاطر است که «حوزه نمی‌خواهد و یا نمی‌تواند تصمیم‌ها و رویّه‌های فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، و سیاسی حضرتِ وی و هم‌فکرانشان را موجّه ساخته و رنگ مذهب بزند.»

به گزارش ایکنا؛ سخنان رحیم‌پور ازغدی درباره «حوزه سکولار» در چند ماه اخیر واکنش‌های موافق و مخالف فراوانی را در پی داشته است. حجت‌الاسلام مهراب صادق‌نیا در یادداشتی کوتاه به تحلیل و نقد سخن رحیم‌پور ازغدی پرداخته است.

متن یادداشت چنین است: «تابستان که می‌شود هم‌شهری‌های جنوبی و خون‌گرم‌مان، در مسیر مسافرت‌شان به مشهد و شمال، سری هم به ما می‌زنند. گاه می‌شود چندین ماشین با هم می‌رسند و چشم و دل ما را روشن می‌کنند. تابستان امسال، یکی از میهمان‌ها که گویا از شلوغی منرل ما گله داشت، گفت حاج آقا، خانه‌ی خوبی داری، ولی حیف که قدر کوچک است. لبخندی زدم و گفتم: منزل ما کوچک نیست، ماشالله تعداد میهمان‌ها زیاد است.
حمله‌ دوباره جناب حسن رحیم‌پور ازغدی به حوزه و «سکولار» خواندن آن، من را به یاد حرف آن میهمان محترم می‌اندازد. منظور جناب ایشان از سکولار بودن و یا سکولار شدن آن است که حوزه نمی‌خواهد و یا نمی‌تواند تصمیم‌ها و رویّه‌های فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، و سیاسی حضرتِ وی و هم‌فکرانشان را موجّه ساخته و رنگ مذهب بزند. جناب ایشان معتقدند که حوزه همواره باید جواب‌گوی "میهمان‌های ناخوانده" و تقاضاهای عجیب‌شان باشد؛ والا سکولار است.»

انتهای پیام