به گزارش ایکنا به نقل از مرکز خبر حوزه، حجتالاسلام والمسلمین رستمنژاد شب گذشته، دوم دی، در دومین نشست مشترک مدیران ارشد حوزههای علمیه با نمایندگان طلاب و فضلا گفت: امسال پنج هزار طلبه تحت هدایت علمی-تربیتی براساس برنامه استعدادشناسی، استعدادیابی و ... قرار گرفتهاند، تا بتوانیم مطابق با استعداد طلاب، به پیش رفته و برنامهریزی داشته باشیم.
معاون آموزش حوزههای علمیه با بیان این که در 29 متن آموزشی جدید بیش از هشت هزار مرتبه از آیات قرآن استفاده شده که تحولی بزرگ در کتب درسی است، افزود: کل دوره تفسیر در سطح یک طلاب دیده شده تا طلاب از ابتدا بتوانند با تفسیر این کتاب آسمانی آشنا شوند.
وی اظهار کرد: امروز 32 رشته و گرایش فقط برای علوم قرآن و تفسیر تا سطح چهار برای طلاب برنامه ریزی شده تا فضلا و روحانیون بتوانند به صورت کامل و دقیق به این رشته بپردازند.
وی تصریح کرد: در کنار تمام درسها حتی کتاب اصول (غیر از لمعه که فعلا ابلاغ نشده است)، یک الی چهار کتاب بدیل معرفی شده است تا طلاب و فضلا بتوانند با انتخاب مناسب، تحصیل مناسب خود را داشته باشند، در بحث امتحانات نیز کارهای خوبی صورت گرفته تا بتوانیم از مشکلات موجود کم کنیم.
رستم نژاد گفت: در گذشته 30 استاد امتحان شفاهی برای کل حوزه های علمیه کشور وجود داشت، اما امروز 270 استاد امتحان شفاهی حکم دار در کشور داریم.
معاون آموزش حوزه های علمیه گفت: برای مهارت یابی طلاب، مرکز آموزش های کاربردی حوزه راهاندازی شده تا طلاب بتوانند مهارت های لازم در موضوعات گوناگون به دست بیاورند.
وی در پایان بیان کرد: امسال حدود 30 کرسی تدریس فقه مضاف و تخصصی شناسایی شده و مورد حمایت قرار گرفتهاند و آنان را رسمی کردهایم.
انتهای پیام