صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۷۵۴۴۷
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۱

گروه معارف - معاون فرهنگی نماینده ولی فقیه در امور اهل سنت آذربایجان غربی با بیان اینکه تکبر و خودخواهی، عامل هلاکت انسان است، گفت: اگر انسان این رذیله اخلاقی را داشته باشد، عامل هلاکت او خواهد بود، شیطان اولین متکبر عالم شد و به مقام حضرت آدم تکبر کرد و خداوند متعال نیز شیطان را از بهشت راند.

به گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیلی، معاون فرهنگی نماینده ولی فقیه در امور اهل سنت آذربایجان غربی صبح امروز، 4 دی‌ماه در جلسه هماهنگی کارگروه‌های ستاد اجرایی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و گرامیداشت مراسم یوم‌الله نهم دی، با تبریک ولادت حضرت عیسی مسیح(ع) گفت: این پیامبر اولوالعزم و صاحب کتاب بودند و وعده نبی مکرم اسلام نیز از زبان ایشان جاری شده بود.
وی با اشاره به حدیثی از امام حسن‌مجتبی(ع) افزود: ایشان فرموند سه چیز عامل هلاکت مردم است که یکی تکبر و خودخواهی، دیگری حرص و طمع و سومین مورد هلاکت انسان، حسادت است.
حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیلی ادامه داد: اولین مورد هلاکت انسان، تکبر و خودخواهی بوده و اگر انسان این رذیله اخلاقی را داشته باشد، عامل هلاکت او خواهد بود، شیطان اولین متکبر عالم شد و به مقام حضرت آدم تکبر کرد و خداوند متعال نیز شیطان را از بهشت راند.
وی با اشاره به دومین عامل هلاکت انسان که حرص است، بیان کرد: انسان نباید به مال، ثروت و مطامع دنیا حریص باشد، چرا که آسیب‌هایی خواهد دید و این حرص انسان را رها نخواهد کرد و همان چیزی که باعث شد حضرت آدم(ع) مقامش از بهشت تنزل یابد، حرص بود که همانگونه خداوند دستور داده بود از میوه ممنوعه بهشت تناول نکند، ولی به حرف شیطان گوش فرا داد.
معاون فرهنگی نماینده ولی فقیه در امور اهل سنت آذربایجان غربی با اشاره به اینکه حسادت نیز عامل هلاکت انسان است، تصریح کرد: انسان نباید در این دنیا که معصوم نبوده و عامل خطا وجود دارد، از رذایل اخلاقی که به واسطه شیطان بر دل ما نفوذ کرده، برخوردار باشد و باید با تقویت ایمان به سمت اعتقادات حرکت کنیم.
انتهای پیام