صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۷۶۴۱۶
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۴

گروه فعالیت‌های قرآنی - رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه اولین دوره بازآموزی مربیان قرآنی در جنوب استان و در شهرستان نقده برگزار شد، گفت: در این دوره ۱۱۰ مربی از شهرستان‌های نقده، اشنویه و پیرانشهر حضور داشتند.

سجاد جعفرزاده، رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان غربی، با اشاره به اینکه اولین دوره بازآموزی مربیان قرآنی در جنوب استان و در شهرستان نقده برگزار شد، گفت: در این دوره 110 مربی از شهرستان‌های نقده، اشنویه و پیرانشهر حضور داشتند.
وی ادامه داد: دوره بعدی نیز با حضور 150 مربی قرآنی در شمال استان در شهرستان خوی خواهد بود که در این دوره نیز مربیان از شهرستان‌های چالدران، ماکو، پلدشت و شوط شرکت خواهند کرد.
جعفرزاده افزود: دوره بازآموزی مربیان قرآنی در جنوب استان نیز مجدداً با حضور مربیان قرآنی شهرستان‌های تکاب، شاهین‌دژ، میاندوآب، بوکان و سردشت خواهد بود که در این دوره نیز پیش‌بینی می‌شود بیش از 150 مربی شرکت کنند.
وی با اشاره به اینکه دوره بعدی بازآموزی مربیان قرآنی در مرکز استان و در ارومیه برگزار خواهد شد، بیان کرد: آشنایی با شیوه‌های نوین تدریس، روخوانی، روان‌خوانی و تجوید مقدماتی و همچنین آشنایی با اخلاق قرآنی از جمله دروسی است که مربیان در این دوره‌ها طی خواهند کرد.
انتهای پیام